Acil 60 TL Bulmam lazım

Sefagecgel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu gün içinde 60 tl bulmam lazım bunu nasıl yapabilirim lütfen çok acil telefonu sat deseniz satamam babam daha yeni aldı bu borcunda onların öğrenmesini istemiyorum borç şöyle oldu.

Facebookta dolanırken bi reklam gördüm vücut kütle indeksi diye ona girdim daha sonra üyelik istiyodu tamam dedim yaptım ardından telefon onayı istedi ücret alınıcak falan demedi bana onayladıktan sonra 45 tl falan filan bilirsiniz işte faturanın son günü bugün hat kesilicek babamlarda anlar ne yapmam lazım lütfen lütfen yardım :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Arkadaşlar yokmu bir cevap lütfen çok acil

Sefagecgel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
60 tl verebilicek olcaklarını sanmıyorum

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Ailene açık açık söyle o halde durumu. Bir yanlışlık yaptım de. Seni dövecek halleri yok. 5 dk. bağırırlar susarlar en fazla.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Bunda kötü birşey yok sen herşeyi söyle korkma hiç birşey de satma.

Can-K.

Doçent
Reaksiyon puanı
17
Kasıtlı olarak yapmamışsın sonuçta . Hatta 60 TL bulsan baban daha da tepki verir.Ancak biraz ciddi anlat durumu.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Büyük tepki vericeklerine eminim ailemi tanıyorum en azından bişeyin cezasını verirler
İnsanlar hatalarla olgunlaşır, hatasız insanda olmaz. Küçükken bende öyle birşey yapmıştım. Dersin haftalık alıyorsanhaftalığımdan kesin gibi hafifletici şeyler bulursun...

Sefagecgel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İnsanlar hatalarla olgunlaşır, hatasız insanda olmaz. Küçükken bende öyle birşey yapmıştım. Dersin haftalık alıyorsanhaftalığımdan kesin gibi hafifletici şeyler bulursun...
Aynen öyle yapıcam yardımınız için çok teşekkür ederim