EmrecanReis
Öğrenci
Merhaba Değerli abilerim ablalarım Öncelikle konuya kendimi tanıtmakla başlayayım ben 12 ATP Bilişim sınıfı öğrencisi idim. Sizinde bildiğiniz üzere 11 sınıfın yazında bizim stajımız var ben o stajı misliyle yaptım . Sonra okul açıldı ve okula gitmeye başladım bir yandan ise dershaneye gidiyordum tabiki . Çünkü artık bölümümü sevmemeye başladım ve üniversite de farklı alana yönelmek istedim . Ailem de bunu olumlu karşıladı .(Buraya kadar hiç bir sıkıntı yok.) Bu süreç giderken Okul+dershane demek neredeyse benim günde 14 saat e mal oluyordu Sabah 6 kalkış okul için akşam 4.10 bitiyor okul. sonra 5 de dershane başlıyor 8.40 da bitiyor dershane eve gel yemek ye duş al oldu sana 9.30-10 bu tempoda ders adına hiç bir şey yapamıyordum. Bu yılda üniversiteye gitmem şart babama durumu anlattıgımda bana git o zaman açıktan bitir dedi. bende açık meslek lisesine geçtim . şimdi hocayla konuştuğumda bana yeniden staj çıktığını önceki stajımın kabul görmedini belirtti ve yeniden staj yapmam gerektiğini söyledi böyle bir şey olabilir mi ? ben 1 yıl staj yapmak zorunda mıyım ? Böyle bir durumda ne yapmam gerektiğini bilmiyorum yardım edebilecek arkadaşlar varmı ?