ㄹㅌㅅ水ㅌㅜ炔
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 994
Öyle haklısın ki keşke batının güzel şeylerini de örnek alsaydık dediğin gibi başka güzel şeyleri de konuşsaydık.Dediklerin konusunda haklısın,benim takıldığım nokta verdiğin tayt örneği. Kısaca açıklayacağım ama forum ortamı çok müsait olmadığından kısaca anlatıp bu konuyu da burada kapatacağım.Anlarsın diye düşündüm ama anlamadın .Şimdi bazı iç çamaşırları vardır,giyilse dahi giyilmemiş gibi durur.O yüzden bu kadar derine inmeden kısaca kural şu olmalı bence;toplum içinde temas konusunda sınırlara dikkat edilmeli,giyim konusunda cinsel bölgelerin çıplak olmaması,görünmemesi gerekmeli.
İç çamaşırı giyilmemiş v.b örneklerdir aslında mahrumiyeti işgal eden.işte taytmış,darmış,vucuda yapışıyormuş gibi seyler abartı.Bu arada üslubum böyledir,yanlış anlama.Son olarak en başta belirttiğim gibi toplum bu şeyleri baskılamasaydı bugün burada uzun uzun tayt tartışmaz teknolojiye zaman ayırır gelişmiş bir millet olurduk.Dedim ya;neyi baskılarsan toplum o baskılananı arzular.Şuan dakika başı televizyonlarda,etkileşimin olduğu her yerde bilimden değil,ahlaktan, kadından,ünlülerin sütyen giymediğin bahsediliyor.yazık...
Mesaj otomatik birleştirildi:
Toplum seni o kadar baskılamış ki,giyilse dahi belli olmayan iç çamaşırını dahi bilmiyorsun.Başkan seni severim,canını yerim kendine dikkat et bu konu beni sıktı?
Tabi bizim toplum kadın üstünden dediğin gibi prim yapmayı seviyor.
Ben buna da karşıyım fikirlerimde söylediğim şeyler biz erkekler için de geçerlidir.
Toplumun baya baskıladığı zamanlar oldu ama ben o dönemleri de atlattım çok şükür ki.Özellikle zaten kız arkadaşınız olduğu zaman kadınları daha iyi anlamaya başlıyorsunuz.Ben çok şey öğrendim son 2 yılda ?
Ben de buradaki çoğu kişiyi seviyorum ya kimseyle problemim yok çok şükür sadece seviyeli şekilde bazı konuları tartışıyoruz ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ula Hüseyin sen de tanımamazlıktan gel bizi tabi eski nickle giremiyom ya ?Adını etiketleyemediğimden direk mesajı cevapladım.
Değişmeyen tek şey değişimdir sözü çok doğru bir tespit abi. Nasıl gençler yaşlıları bazı konularda geri görüyorsa durum hep böyle devam edecek. Anlık radikal değişimler olmadığı sürece kurallarda bizlerde değişeceğiz. Bugün iç çamaşırsız tayt giyenden rahatsız olsakta sonraki nesiller olağan karşılayacaktır.
Şuanki kuralların en iyi veya en iyiye yakın olduğunu düşünsekte herkes kendi devrini iyi görecek.