Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Arkadaşlar açık dünya dediğimiz openworld tarzı oyun önerilerinizi bekliyorum.Mafia 2 yi bitirmekten sıkıldım Gta 5 i zor bekliyorum.Saints Row ve benzeri oyunları denedim fakat hoşuma gitmedi.Önerilerinizi bekliyorum? :unsure:
sırf sana oyun önermek için bu zorlu ve çıkıntılı üye olma yollarından geçtim istersen bi Sleeping Dogs adındaki oyuna bak güzel bir oyun ama saints row the third ü beğenmediysen belki bunu da ilk başta beğenemeyebilirsin ama saints ten biraz daha fazla özellikli bir oyun bi internetten araştır derim... onun haricinde True Crime New York City oyunu var o da güzel bir oyun bu oyunda bir polissin ama sadece suçlularla uğraşmıyorsun tabiikide hikayesi var =) .. The Godfather The Game var açık dünya oyunu serbestlik var ama fazla değil eski bi oyun ama baya bi güzel oyun tavsiyemdir =)) . Just Cause 1 ve 2 var onlarda normal güzellikte iyi bir oyun bazı farklı yönleri de var araştırırsın :=) . BULLY SCHOLARSHIP EDITION adında bir oyun var bu da GTA nın okul versiyonu gibi bir şey ve yapımcıları da yine Rockstar... daha çok oyun var da aklıma şuan gelenler bunlar