Açık artırma ile kadın satıyorlarmış

Bu konuyu okuyanlar

kuntakinte

Müdavim
Katılım
8 Haziran 2011
Mesajlar
1,820
Reaksiyon puanı
8
Puanları
0
Antalya'da polisin, üyeleri arasında 3 kız kardeşin bulunması nedeniyle 'Sisters' (Kız kardeşler) adını verdiği fuhuş çetesi operasyonunda, 36 kişi gözaltına alındı

fft2mm678476.jpg


Antalya Emniyeti Asayiş Şube Müdürlüğü Ahlak Büro Amirliği ekipleri, 9 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından İstanbul, Antalya ve ilçelerinde ’Sisters’ adını verdikleri fuhuş operasyonu düzenledi.

Elebaşılığını Turgay O.’nun yaptığı ve yabancı uyruklu 3 kız kardeşin yönettiği çeteye yönelik, sabah saatlerinde 30 ayrı adrese 200 polisin katıldığı eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonlarda fuhuş yaptırdığı öne sürülen 3’ü kadın 15 çete üyesinin yanı sıra, şüphelilerin erkeklere pazarladığı yabancı uyruklu 21 kadın gözaltına alındı. Sağlık kontrolünden geçirilen 36 kişi sorgulanmak üzere Asayiş Şube Müdürlüğüne götürülürken, polis yeni gözaltılar olabileceğini açıkladı.

İNTERNETTEN BEĞEN SİPARİŞLE GETİRT

Gözaltına alınan çete üyelerinin VIP müşteriler için özel bir internet sitesi kurduğu ortaya çıktı. İddiaya göre aralarında ünlü kişiler ve işadamlarının bulunduğu müşteriler, kendilerine verilen şifrelerle bu siteye giriyor ve kızları beğeniyordu.

Kızların özelliklerinin yazıldığı, erotik ve çıplak fotoğraflarının bulunduğu siteye giren müşteri, beğendiği kız için yine internet üzerinden satıcılara para havale ediyor, kız uçakla 3 gün ile bir hafta sonra Türkiye’ye getiriliyordu.

Gelen kızlar, çete üyeleri tarafından havalimanından lüks araçlarla alınıyor ve müşteriye teslim ediliyordu. İşleri biten kadınlar, aynı yöntemle şehir merkezine sokulmadan havalimanına götürülüp ülkelerine gönderiliyordu.

AÇIK ARTIRMA İLE KADIN SATIŞI

Çete üyelerinin kadınlara ’yıldız tablosu’ yaptığı, müşterilerinin görüşlerinin yer aldığı sitede, açık artırmaların yapıldığı belirlendi.

En çok yıldızı bulunan ve müşteriler tarafından en çok rağbet gören kızlar için, ayın bazı günlerinde açık artırma yöntemiyle satış yapılıyordu.

Online olarak yapılan bu açık artırmada en çok parayı ödeyen müşteri için kız yine uçakla getiriliyor ve fuhuş amaçlı kullanılıyordu.

10 BİN DOLARA KADIN SERVİSİ

Çetenin internet üzerinde kadınları dolar, euro ve Türk lirası üzerinden sattıkları, 3 gün için tüm ulaşım ve konaklama masrafları hariç 10 bin dolara kadın temin edildiği belirlendi.

Çete üyeleri ayrıca site dışında ellerinde bulunan ve burada ayrı evlerde tutulan kızları da müşterilerine gönderiyordu. Uluslararası fuhuş yaptıran çetenin, kent merkezi ve ilçelerinde bulunan evlerde tutulan kızları da örgüt elemanlarına telefonla ulaşan müşterilere pazarladığı ortaya çıktı.

BONUS VEREN ÇETE

Yine çete üyelerinin, fuhuş yapan kızlara müşteri başına para ödediği, ayrıca konulan kotayı aşan kıza ise bonus olarak sürpriz hediyeler verdiği ortaya çıktı.

Altından, lüks parfümlere kadar birçok hediye, çok sayıda müşteriye giden ve çok para kazandıran kızlara hediye ediliyordu. 9 ay süren teknik ve fiziki takibin ardından çökertilen çete üyelerinin 3 gün gözaltında kalacağı açıklandı.

http://www.posta.com.tr/turkiye/Hab...satiyorlarmis.htm?ArticleID=80268&PageIndex=2
 

spybot

Müdavim
Emektar
Katılım
1 Kasım 2008
Mesajlar
47,206
Reaksiyon puanı
629
Puanları
113
10 bin dolarmı bas git abla..:D
 

Cloakengaged

Müdavim
Katılım
11 Aralık 2008
Mesajlar
5,068
Reaksiyon puanı
145
Puanları
63
Bitane filmden vardı sitedeki kızın resminin altında "Coming Soon" yazıyordu.
Bu da onun gibi bişey heralde :D Filmden esinlenmişlerdir.
Keriz müşteri çok olunca fiyatları artırmışlar ^^
 

michuozawa

Müdavim
Emektar
Katılım
6 Ağustos 2008
Mesajlar
20,604
Reaksiyon puanı
493
Puanları
83
o bişey mi spy bide biriyle kapışırsan sen gör açık arttırmadaki son fiyatı :D
 

ashabulyemin

Müdavim
Katılım
6 Aralık 2008
Mesajlar
3,389
Reaksiyon puanı
20
Puanları
0
Rakam abartılı sanıyorum önemli mevkide bir akedemisyeni maaşının bile 300 dolar ı geçmediği rusyada mecburi eğitim dolayısıyla üniversiteli bulmak bile imkansız hepsi yüksek eğitimli ama kadının değeri sıfır üzerinde mülkiyet yok kapanın elinde değil mafianın elinde kalıyor ki buda ne yazıkki çeçen ve gürcü mafiaları ama 10000000 dolar bir vagon dolusu getirilebilir haram meyil varsa tabi hediyesiyle beraber
bakmaya doyamayacağınız dokunmaya kıyamayacağınız hatunlar sizinle yanında 1950 lerden beri görülmemiş nesli tükenmiş hastalıklarla beraber.doktorlar dahi hayrete düşüyor garipler görmemişki frengiyi yani kaptınızmı göğüsleriniz husyeleriniz çürüyüp düşüyor ve tedavisi çok zor ve verem frengi aids zaten olağan
Rabbim onca güzellik vermiş ama imtihan için onca hastalıkla beraber
En basit belsoğukluğu yumuşak şankr dır ki erkekte hemen anlaşılır 3-5 iğneyle geçer eşiyle birleşirse eşinin hastalığı anlaşılmaz üç sene sonrada rahmini alırlar.
Korkmayın kur'anda zina yapmayın diye bir ayet yok
yani yapılmasını bırakın yaklaşılmasını yasaklıyor ki düşüpte şiddetli azaba uğrayanlardan olmayasınız diye
Dünyanın belki en eski ama en çirkin mesleği
Bir kadını haram yolda çalıştırıpta nemalananlara la'net olsun
kadın hangi millet hangi inanış olursa olsun anadır kutsaldır ona bu derece aşağılanmak yakışmaz
 
Üst