o vakit ilk soruyu ben soram, @AcerBilgisayar
İyi günler benim Aspire 6530 bir bilgisayarım var hocam, sorun şu ki bilgisayar pirizde oyunlarda vs takılırken sadece pilde akıcı bir şekilde oynatıyor.Güç ayarı yüksek performansta pirizde pc pes 2011 gibi bir oyunu medium ayarlarda takılmadan oynatamıyor ama pilde yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Yetkili servise kaç defa gittim bana sadece bios güncelleyip geri verdiler. Benim sorunum ise hala devam ediyor. Diğer teknoloji forumlarında da bu sorun ile karşılaşabilirsiniz. Ben bu pc'yi yaklaşık iki yıl önce o zamanın iyi bir parasına aldım özellikleri iyi diye ama bana sorundan başka bir şey çıkarmadı.
Buyrun çözümünüzü bekliyorum.
İnanıyorum ki Bursa Anatolium Media Marktaki mağazanızda hem Acer laptoplarınız hemde yeniden sizin ürününüz olan Packard Bell laptopların hepsi bozuk bozuk olduğu için Media Marktan üst üste 5 Acer laptop değiştirdim. 5. Laptopumda Packard Bell aldım ısınma sorunu var ve 3. ayım dolmadı fanından sesler gelmeye başladı bence artık bozuk, dandik ve kullanışsız ürünler satmayı bırakıp müşterilerinize saygı duyup dürüst satıcı olmaya ne dersiniz?
ki; Bilgisayardan anlamayan biri olsak bize yuttura yuttura bu bilgisayarı kakalayacaksınız.
Bu çok iyi olmuş,
Benim bir sorunum var birde sorum olacak.
Sorunum: Acer 6935G sahibiyim ve garantisi yaklaşık 4 ay önce doldu 15 gün kadar önce ses kartını görmemeye başladı bende recovery ile format attım driver sorunudur diye ancak düzelmedi, "Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok" diye uyarı veriyor ne yapabilirim?
Sorum: Garanti süresi dolmadan 15 gün önce pil sorunu ve mikrofonun çalışmamasından dolayı servise yollamıştım (2 Notebook'um var diğeri şirket notebook'u ve çoğunlukla onu kullanıyorum geçen sene eylül ayındna sonra Acer notebook'umu kullanmadım kapalı duruyordu) servis mikrofonu yaparken ekranı bozdu ve bana kullanmadığım notebook'un ekranına su kaçmış bu yüzden ekranınızda çizgiler var dedi ve tamir için 450 TL istedi bende kabul etmedim. Ekran geldiğin de 3 adet yatay çizgim vardı artık. Acer gibi bir marka bir sorunu çözmeye çalışırken başka bir sorun olduğunda neden bunu kullanıcıya mal ediyor? sorumda budur.
Not: Lütfen bana notebook'unuza su kaçmıştır servis yalan söyemez demeyin. Gerçekten yaklaşık 6 ay hiç kullanmadım ve su kaçabilecek bir ortamda da bulundurmadım
Acer firmasına hatta Acer ile diğer tüm notebook üreticilerine müsadenizle bir soru sormak istiyorum:
"Sevgili Notebook Üreticileri,
Acaba AMD L1ano işlemcili notebooklarınızı ne zaman ülkemizde görebileceğiz?"
Konu ile ilgili gelişmeleri ilerleyen zamanda sizinle paylaşacağız. İlgin için teşekkür ederiz.
İlerleyen zamanlar derken? Zaman hep ilerliyor zaten, gerileyen zaman görmedim. İlerleyen zamanlar mefhumu sonsuz bir aralık. Ne kadar zaman sonra paylaşacaksınız mesela?
Bu arada önemle hatırlatırım ki; AMD Llano APU'lar çıkalı 6 ay oldu, eskiyince mi gelecekler anlamıyorum. Cevaplarınızı hasretle bekliyorum.
Merhaba, http://on.fb.me/Dr.Acer adresinde bulunan formu doldurursan konu ile ilgilenilip sana geri dönüş yapılacaktır. İlgin için teşekkür ederiz.
---------- Post added at 09:58 ---------- Previous post was at 09:57 ----------
Merhaba, 444 22 37 numaralı telefondan iletişime geçersen konu ile ilgilenilecektir. İlgin için teşekkür ederiz.
---------- Post added at 09:59 ---------- Previous post was at 09:58 ----------
Merhaba, http://on.fb.me/Dr.Acer adresinde bulunan formu doldurursan konu ile ilgilenilip sana geri dönüş yapılacaktır. İlgin için teşekkür ederiz.
---------- Post added at 10:01 ---------- Previous post was at 09:59 ----------
Konu ile ilgili gelişmeleri ilerleyen zamanda sizinle paylaşacağız. İlgin için teşekkür ederiz.
Merhaba, http://www.facebook.com/AcerBilgisayar?sk=app_164966956896744 buradan ulaşabilirsin.Verdiğiniz link çalışmıyor!! Çalışan bir link yada biri varmı acer'da?
İlerleyen zamanlar derken? Zaman hep ilerliyor zaten, gerileyen zaman görmedim. İlerleyen zamanlar mefhumu sonsuz bir aralık. Ne kadar zaman sonra paylaşacaksınız mesela?
Bu arada önemle hatırlatırım ki; AMD Llano APU'lar çıkalı 6 ay oldu, eskiyince mi gelecekler anlamıyorum. Cevaplarınızı hasretle bekliyorum.