Acer Sizin İçin SDN Forumda !..

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Merhaba arkadaşlar.

Acer yetkilileri forumda sizler için Acer ürünleri ile ilgili zaman zaman bilgi verip ilgili konulardaki sorulara cevap verecekler.
Forumumuzdaki kullanıcı ismi : AcerBilgisayar

Reaksiyon puanı
189
Aslında olabildiğince bütün markalardan bir temsilci forumda olsa çok iyi olur :)

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Merhaba arkadaşlar.

Acer yetkilileri forumda sizler için Acer ile ilgili konularda yardımcı olacaklar. Sorularınızı yanıtlayacak ve görüş ve önerilerinizi dikkatle takip edecekler.

Forumumuzdaki kullanıcı ismi : AcerBilgisayar

o vakit ilk soruyu ben soram, [MENTION=170109]AcerBilgisayar[/MENTION]

İyi günler benim Aspire 6530 bir bilgisayarım var hocam, sorun şu ki bilgisayar pirizde oyunlarda vs takılırken sadece pilde akıcı bir şekilde oynatıyor.Güç ayarı yüksek performansta pirizde pc pes 2011 gibi bir oyunu medium ayarlarda takılmadan oynatamıyor ama pilde yüksek ayarlarda akıcı bir şekilde oynayabiliyorum. Yetkili servise kaç defa gittim bana sadece bios güncelleyip geri verdiler. Benim sorunum ise hala devam ediyor. Diğer teknoloji forumlarında da bu sorun ile karşılaşabilirsiniz. Ben bu pc'yi yaklaşık iki yıl önce o zamanın iyi bir parasına aldım özellikleri iyi diye ama bana sorundan başka bir şey çıkarmadı.

Buyrun çözümünüzü bekliyorum.

hsngrms

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Samsung'u da isterük.

Hatta Dell hariç her marka olsun. (Dell zaten telefondan yardımcı oluyor, olmadı evinize teknik eleman gönderiyor; Yerinde servis!)

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
Acer kullanıcısı olarak bu habere sevindim :)
bizimde sorularımız var elbet.

celalim93

Doçent
Reaksiyon puanı
2
üye listesinde temsilciler için ayrı kategori oluşturulsa [MENTION=376]pesimist[/MENTION]

uma350

Profesör
Reaksiyon puanı
70
Umarım birilerine faydalı olur , hayırlı olsun.

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Kusura bakmayın da, Ttnet var da ne işe yarıyor?

serkanbb06

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
31
Güzel gelişmeler bunlar.

Arkadaşın Acer laptop'u servise verdik Ankara'dan vatan bilgisayara bakalım sonuç ne olacak :)

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
İnanıyorum ki Bursa Anatolium Media Marktaki mağazanızda hem Acer laptoplarınız hemde yeniden sizin ürününüz olan Packard Bell laptopların hepsi bozuk bozuk olduğu için Media Marktan üst üste 5 Acer laptop değiştirdim. 5. Laptopumda Packard Bell aldım ısınma sorunu var ve 3. ayım dolmadı fanından sesler gelmeye başladı bence artık bozuk, dandik ve kullanışsız ürünler satmayı bırakıp müşterilerinize saygı duyup dürüst satıcı olmaya ne dersiniz?
ki; Bilgisayardan anlamayan biri olsak bize yuttura yuttura bu bilgisayarı kakalayacaksınız.

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
adam 26 sından beri girmemişki!!! olsa ne olur olmasa ne olur. Görüntü olarak olacaksa burda olmasın daha iyi..

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Bu çok iyi olmuş,
Benim bir sorunum var birde sorum olacak.
Sorunum: Acer 6935G sahibiyim ve garantisi yaklaşık 4 ay önce doldu 15 gün kadar önce ses kartını görmemeye başladı bende recovery ile format attım driver sorunudur diye ancak düzelmedi, "Yüklü Ses Çıkış Aygıtı Yok" diye uyarı veriyor ne yapabilirim?
Sorum: Garanti süresi dolmadan 15 gün önce pil sorunu ve mikrofonun çalışmamasından dolayı servise yollamıştım (2 Notebook'um var diğeri şirket notebook'u ve çoğunlukla onu kullanıyorum geçen sene eylül ayındna sonra Acer notebook'umu kullanmadım kapalı duruyordu) servis mikrofonu yaparken ekranı bozdu ve bana kullanmadığım notebook'un ekranına su kaçmış bu yüzden ekranınızda çizgiler var dedi ve tamir için 450 TL istedi bende kabul etmedim. Ekran geldiğin de 3 adet yatay çizgim vardı artık. Acer gibi bir marka bir sorunu çözmeye çalışırken başka bir sorun olduğunda neden bunu kullanıcıya mal ediyor? sorumda budur.
Not: Lütfen bana notebook'unuza su kaçmıştır servis yalan söyemez demeyin. Gerçekten yaklaşık 6 ay hiç kullanmadım ve su kaçabilecek bir ortamda da bulundurmadım

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
[MENTION=141596]akakce.com[/MENTION] ve [MENTION=123222]kitaptürk[/MENTION] ün temsilcisi olduğunu yeni öğrendim. :S biri 17 temmuz diğeri de 13 ağustostan beri giriş yapmamış...

Fox.

Doçent
Reaksiyon puanı
4
Uzgunum ama tamamen gereksiz bi yapilanma.. adamlarin cevirimici olduklari yok normal musteri temsilcilerinden biraz farkli calisiyolar galiba yillık raporlama sistemi ile..

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
Uzgunum ama tamamen gereksiz bi yapilanma.. adamlarin cevirimici olduklari yok normal musteri temsilcilerinden biraz farkli calisiyolar galiba yillık raporlama sistemi ile..

Belkide dediğin gibidir :) yıllık rapor :) sen şimdi yaz sorununu :D bir yıl sonra alırsın cevabını :P

rozabay

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
34
Asus yetkiliside görmek isteriz :)

ahmeta

Profesör
Reaksiyon puanı
36
Sayın temsilci kaç vakte kadar burda olacak ki?
medem sorulara yanıt bulamayacağız bu bölümün ne anlamı olacak?
Kendimiz yazıp kendimiz mi cevaplayacağız?

rtgrlndr

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sayın temsilci kaç vakte kadar burda olacak ki?
medem sorulara yanıt bulamayacağız bu bölümün ne anlamı olacak?
Kendimiz yazıp kendimiz mi cevaplayacağız?

ben geldiği gün yazdım sorumu ama hala cevap yok, bekliyorum hala :)

pesimist

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,158
Başlıktaki ön yazıyı değiştirdim arkadaşlar. Farklı bir şekilde çalışacağız Acer ile. Anlayışınız için şimdiden teşekkürler.