Acer AS5740G

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ilowed
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ilowed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar bu bilgisayarı alıp kullanan varmı problem yaşadınız mı yorumlarınızı bekliyorum bu notebook'u almayı düşünüyoorum ne dersiniz?
Özellikler :
Acer AS5740G-434G50MN i5-430 2.53Ghz/ 4Gb/500GB/2GB 5650VGA / 15,6" / Win7
İşlemciIntel® Core™i5 -430M 2.26-Turbo Frequency 2.53 GHz, 3 MB L2 / 1066 MHz /64 bit Sistem Belleği4 GB DDR3 1066 Mhz Ram Max: 8GBEkran Kartı2.2GB Ati Radeon HD5650 Dx:11 VGA (1024 MB Harici Ekran Kartı ) Ses Kartı5.1 Dolby®-optimize surround ses sistemi dahili iki stereo hoparlör. True5.1-kanal surround ses çıkışı -High-definition ses desteği - Dahili mikrofonDisk Kapasitesi500 GB 5400 Rpm Sata HDD Ağ KartıSabit 10/100/1000 Mbps Optik SürücüDVD-RW DL Super Multi çift katman sürücüBatarya/kg.6 CELL 3 Saat yaklasık kullanım 2.8kgKlavye103-/104-/107-tuş takımı ters "T" imleç dizilimi ile, 1.8 mm (minimum) +Numerik klavye - Dokunmatik TuşlarEkran15.6" HD LED 1366 x 768 piksel çözünürlük, yüksek parlaklık(220-nit), Acer CineCrystal™
İşletim SistemiWİNDOWS 7 HOME PREMİUM 64 BİT TR /EN Geliştirilmiş Portlar4x USB 2.0, 1 x E-Sata ,1x HDMI™ yuvası HDCP desteği ile - 1x VGA HDMI™ (High-Def. Mul.I.) ile HDCP (High-bandwidth Digital Content Protection) desteği
Kablosuz HaberleşmeAcer InviLink™ Nplify™ 802.11b/g/Draft-N Wi-Fi CERTIFIED® ağ bağlantısı, Bellek Kart Yuvası5-in-1 kart okuyucu (SD™, MMC, MS, MS PRO, xD) AçıklamaAcer Video Cconf.entegre Acer Crystal Eye webcam, Acer PrimaLite™ teknolojisi ile Dahili
2.Yıl Garanti.

eterno

Asistan
Reaksiyon puanı
1
(Kullanmıyorum)
Ürünün özellikleri güzel; ama neden Acer'i tercih ettiğini merak ettim. Bu fiyatta daha başka marka düşünmez misin? (Toshiba, HP, Dell ve hatta Samsung)

ilowed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu özelliklerde bulabilsem neden olmasın

ilowed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hariciadam kullanan arkadaşların veya tanıdıkların var mı menmunlar mı bu konuda acıklamada yapabilir misin benim werdiğim pc ile aynı sadece bendeki pc'nin ram slotu 8 gbtır.
Aynı pc sanırım

leoni_turk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Benim iki arkadasim acer in iki farli modelini aldi. hatta biri fiyati 1500 £ civarindaydi. ikisinin de bir yil gectikten sonra adaptorleri veya sarz girisi bozuldu.

hariciadam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ben şahsen ürünü gördüm ama uzun süre test etme şansım olmadıı ama gördüğüm kadarıyla pek ısınma ve donma sorunu yok işlemci testi için yoğun işlem ve oyun denendii perofması güzeldii ! internette de performans değerlendirmeleri mevcut ordanda bakabilme durumun var ama şuanda en iyi laptoplardan ordaki fiyat olarakda kolay gelsinn..

ilowed

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya arkadaşlar bilmiyorum ki herkes iyi diyor bir kaç arkadaş sadece işletim Sistemi ile ilgili hata yaşamış misal AutoCAD programını 32 bit sistemi 64 bit sisteme kurmaya calışmış oyle problemler yaşanmış yani problem değil ama ekranda problem filan oluyor diyorlar
ama daha net bir sonuc bualamdım :D

hariciadam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
o tarz hatalar bireysel yanlış kurulumdan olur oyüzden onlara çok takılmamakta fayda var,genel anlamda noteboklarda pixel hataları baş gösterir ama bu daha sonraki zamanlarda yoğun kullanımlarda gerçekleşir en başta oluşabilcek durumlar deildir. Önerdiğim Ürün sizi uzun yıllar taşıyacaktır kolay gelsin :)

hariciadam

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Harici adam ya kocpada bu pc'nin ram kapasitesi 8 gb gözüyor diğer sitelerde 4 gb niye bu boyle farklı kocpa yada sordum sistem doğru diyor.
http://www.kocpa.com/asp/product/80...0-2-53Ghz-4GB-500GB-2GB-Ati-5650VGA-15-6-Win7

Ram kapasitesi 8 gb
diğer sitelerde 4 gb
bunun hakkında bilginiz varmı arkdaşlar?

Ürün orda da 4 gb, max 8 gb kadar yükseltilebilir yazıyo orda yani slot sayısına ve işlemci tipine göre 8 gb kadar ram takabilirsin anlamında bu ürün heryerde aynıdır donanım bakımından farklılık göstermez fiyat farklılık gösterir :) ve görüyorum orda pahalı bi ürün,güzel araştırma içerisindesiniz :)