Yardım Acaba kız benden hoşlanıyor olabilir mi?

Bu konuyu okuyanlar

Susamcocuk

Öğrenci
Katılım
24 Ekim 2020
Mesajlar
62
Reaksiyon puanı
30
Puanları
18
Yaş
20
Arkadaşlar Anadolu lise öğrencisiyim şu an 10. sınıfta yer almaktayım şimdi benim sınıfta tsundere dediğimiz bir kız var yani kısa boylu huysuz devamlı trip atar bir karaktere sahip sınıfta çocuksu davranmakta değişik yani hayatımda hiç sevgilim olmadı o yüzden kızlardan anlamıyorum pek onun için özür dillerim ilk önce.

Bir keresinde ben ona ödev sordum ders ile alakalı ondan önce birkaç defa sorduğum oldu neyse sorduğumda kız bana işte bana bir daha yazma sınıfta bir sürü kız var sınıfta bir sürü insan var yazılacak gibi sözler etti ben o olay sonrası biraz sinirlendim çünkü yanlış anlama oldu dedim anlatım kız daha aynı bende bununla uğraşmak yerine direk engelledim yani engelli bastım bana ne ya deyip neyse o gün sonrası bayağı öyle bir hafta geyik yaptı o konu sonrasında.

O olay üzerinden birçok zaman geçti sonra bir gün bana aniden ilişki durumu sordu ve bayağı detay aldı bende anlattım işte bir şeyler uydurdum falan ondan sonra bana işte o konuları seninle konuşmak istiyorum Instagram engellimi kaldır gibi bir şeyler mırıldandı içinden sessiz şekilde ondan sonra konuşmayı bitirdik sonra öğle saatlerinde onun arkadaşı işte kızlar ile dedikodu yaparken ya biliyorsunuz XXXX bizim susamcocuğa aşık ona talip dediler ben duydum onları anladılar sonra yok öyle bir şey okulda tek o isimle sen yoksun dediler ki okulda tek o isme sahip 10. sınıf benim.

Sonra o olaydan sonra ben o kızı ben yanına çağırdım özel şekilde sordum işte ben arkadaşlarından öyle bir şey duydum var mı öyle bir şey diye sorduğum anda sınıfa koşarak girdi ve susamçocuktan hoşlanıyormuşum diye bir anda yüksek ses ile bağırdı sağır sultan bile duydu ve o ses seviyesinde 10 15 defa bağırdı sınıftaki herkes bize bakmaya başladı ben sinirlendim çünkü ben ona olgun şekilde sordum ve olgun terbiyeli bir şekilde cevap bekliyordum her sıradan kişi gibi ama o öyle bir karışık verdi.

Sonra sınıfa işte o dediklerini söyledim dedim sonra o kızın arkadaşları öyle bir şey yok biz atasözü olarak söyledik biz okulda tek yoksun gibi şeyler söylediler karmaşık
Bilmiyorum eğer benden daha deneyimli olgun birisi varsa sorunun cevabını verebilir mi teşekkürler.
 

murat zorluu

Bende iPhone köşemdeyim 14 256 GB ile…
Katılım
17 Mayıs 2017
Mesajlar
1,460
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
685
Puanları
113
Yaş
32
Aynen arkadaşın dediği gibi boşver kardeşim
 
Üst