Osmanlın en sır padişahı Sultan Abdulhamid. Kimilerine göre kızıl sultan kimilerine göre Osmanlı’nın 33 sene daha yaşamasını sağlayan bir dahi idi. Sultan Abdulhamit hakkında bilinmeyenleri öğrenmek daha doğrusu gerçek Sultan Abdülhamit’i öğrenmek için Abdulhamit’in Kurtlarla Dansı kitabini mutlaka okuyun. Abdulhamit’in Kurtlarla dansını 2009′un ortalarında okuma fırsatı buldum. Sultan Abdülhamit bizlere hep sır bir padişah olarak tanıtılmıştı ders kitaplarında. Peki gerçekten kimdi Sultan Abdülhamit, gerçekten eli kanlı bir kızıl sultan mıydı ? Yoksa devleti için herşeyi yapabilecek olan bir kahraman mı ? İşte bu kitap sizlere gerçek Sultan Abdülhamit’i tanıtacak. Onu ne kadar yanlış anlatıldığnı ispatlayacak bir kitap .
Abdulhamit’in Kurtlarla Dansı’nda nelerden bahsediliyor. Osmanlınıyı Yıkmak için yabancılarla işbirliği yapan basını nasıl susturduğunda.
Yıkılmak üzere olan bir imparatorluğu zekice hamleler yaparak 33 yıl daha nasıl yaşattığından ..
Kendisine yapılan suikastten nasıl kurtulduğundan ..
Abdülhamit’in dine bakış açısındann ..
Sultan Abdülhamit’in kültür ve sanata verdiği önemden …
En güzelini en sona sakladım. Sultan Abdülhamit Filistin’i isgal edip Orada İsrail Devleti kurmak isteyen yahudilere öyle güzel bir ders veriyorki anlatmadan geçemeyeceğim..
Yahudiler Osmanlı’nın bitap düşmüş halinden faydalanarak avrupalılarında desteğini alarak o zaman Osman’lının elinde olan Filistin topraklarını almak isteyen hatta bu istek karşısında Osman’lının bütün borçlarının silineceğini söyleyen yahudilere “Bu topraklar kan ile alındı. Para İle satılmaz diyerekten “ çok sert bir cevap vermiştir..İşte bu nedenledirki Filistin halkı Türkiye’ye her defasında şükranlarını bizlere bildirmektediler..
Lafı uzatmayacağm. Abdulhamit’in Kurtlarla dansını herkese öneriyorum ve bir müjde daha veriyorum. Abdulhamit’in Kurtlarla Dansı 2 Kitabi çıktı. İlki kadar güzel bir kitap olduğuna inaniyor ve hemen şipariş veriyorum. İnternet üzerinden online olarak satın almak için aşağıdaki siteleri güvenle kullanabilirsiniz..
Herkese iyi okumalar dilerim . Umarım kitabı beğenirsiniz..
Kaynak
Abdulhamit’in Kurtlarla Dansı’nda nelerden bahsediliyor. Osmanlınıyı Yıkmak için yabancılarla işbirliği yapan basını nasıl susturduğunda.
Yıkılmak üzere olan bir imparatorluğu zekice hamleler yaparak 33 yıl daha nasıl yaşattığından ..
Kendisine yapılan suikastten nasıl kurtulduğundan ..
Abdülhamit’in dine bakış açısındann ..
Sultan Abdülhamit’in kültür ve sanata verdiği önemden …
En güzelini en sona sakladım. Sultan Abdülhamit Filistin’i isgal edip Orada İsrail Devleti kurmak isteyen yahudilere öyle güzel bir ders veriyorki anlatmadan geçemeyeceğim..
Yahudiler Osmanlı’nın bitap düşmüş halinden faydalanarak avrupalılarında desteğini alarak o zaman Osman’lının elinde olan Filistin topraklarını almak isteyen hatta bu istek karşısında Osman’lının bütün borçlarının silineceğini söyleyen yahudilere “Bu topraklar kan ile alındı. Para İle satılmaz diyerekten “ çok sert bir cevap vermiştir..İşte bu nedenledirki Filistin halkı Türkiye’ye her defasında şükranlarını bizlere bildirmektediler..
Lafı uzatmayacağm. Abdulhamit’in Kurtlarla dansını herkese öneriyorum ve bir müjde daha veriyorum. Abdulhamit’in Kurtlarla Dansı 2 Kitabi çıktı. İlki kadar güzel bir kitap olduğuna inaniyor ve hemen şipariş veriyorum. İnternet üzerinden online olarak satın almak için aşağıdaki siteleri güvenle kullanabilirsiniz..

Herkese iyi okumalar dilerim . Umarım kitabı beğenirsiniz..
Kaynak