mekanikdesign
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 2
Otobus Hangi Yone Gidiyor?
Unutmayın, sadece tek bir yön tercih etme hakkınız var? Ve nedenini de açıklamanız lazım...
ama başlık çok saçma.abd liler akıllı insanlar değilki!gidip görürseniz çok daha iyi anlarsınız.bu soruya bakıpta aa nekadar zekiler dememek lazım...
Arkadaşım sana tek bir soru sorucam. Birazdan telefonun çalsa ve telefondaki sana amerikan malı son model bir araba hediye kazandınız, arabanız şu an evinizin önünde alıp kullanabilirsiniz dese ve karşılığında hiç birşey istemese, napardın yada onlara cevabın ne olurdu? Samimi bir şekilde cevaplamanı istiyorum...
Elmacık senin zekana hayran kaldım, biraz da tersini düşünsen???Eğer bana soruyorsan herhalde bu hoşuma giderdi. Ama bir kaç mühendis zeki olduğu için buradan tüm ABD halkının zeki olduğu sonucunu çıkaramayız değil mi?
sol.kapılar diğer tarafta olduğu için.
ama başlık çok saçma.abd liler akıllı insanlar değilki!gidip görürseniz çok daha iyi anlarsınız.bu soruya bakıpta aa nekadar zekiler dememek lazım...
peki ya trafik ingilteredeki gibi soldan ilerliyorsa ne olacak, o zaman sağ tarafa doğru ilerliyor otobüs![]()