- Reaksiyon puanı
- 17,382
Beni ilgilendirmeyecek, dolar ile mayış vereceklerse söylerim o zaman.. 

bencede biden olsunTrump mı? Biden mı? Bence Biden![]()
Demek ki onlarda bizim toplum gibi düşünüyorlar. Çoluk çocuğa emanet etmek istemiyorlar (!)Biri 77 diğeri 74 yaşında, bir gözü toprağa bakıyor. Neden genç adaylara yol vermiyorlar..
Biden kazanacak. Gerçi trumpta kazansa fark etmez. Tüm dünya ocaktan sonra yeni bir abd görecek
Mesaj otomatik birleştirildi:
Demek ki onlarda bizim toplum gibi düşünüyorlar. Çoluk çocuğa emanet etmek istemiyorlar (!)
yanlız adam orada amerikan olsaydım demiş. dikkatinizi çekerimŞu notuda düşeyim Jeo Biden'ın Türkiye için düşündükleri ve söyledikleri çevredeki Kürtler PYD-YPG-PKK hakkındaki ifadeleri sonrası halen Joe Biden kazansın diyen diyebilen Devletine olan sevgisini Vatanseverliğini yerliliğini milliliğini bir sorgulasın bence...
Bu şahsıyetle ilgili yorum yapmak isterdim ama silivri soğukturCumhurbaşkanlığı Yüksek istişare Üyesi Bülent Arınç Biden demişti...
Aynen Silivri Çok soğuk sakın konuşma o konuda...Bu şahsıyetle ilgili yorum yapmak isterdim ama silivri soğuktur
Trump sizi tutmasınİkisinide sevmem ama sarı Trump çıkarsa gülerim? Trumpu tutuyorum Biden kazanabilir![]()
Akli dengesi yerinde mi önce ona bakmak lazımTrump sizi tutmasın![]()
"Muhalefete destek verip Erdoğan'ı devireceğim" dediği için olabilir mi?!Joe Biden İnşallah alır
Siz bunu becerebileceğine inanıyor musunuz. İkisi de birbirinde beter o ayrı ama."Muhalefete destek verip Erdoğan'ı devireceğim" dediği için olabilir mi?!
Peki senin Türklük gururun buna elveriyor mu?
Ama doğru ya, Tayyip ERDOĞAN gitsin de gururun, Türklüğün falan filan ne önemi var!!!![]()
Yahu bizim için ne fark eder?Siz bunu becerebileceğine inanıyor musunuz. İkisi de birbirinde beter o ayrı ama.
İnsan olarak kendine dezenfektan enjekte et diyen geri zekalı da kazansın istemiyorum yahu
Yahu bizim için ne fark eder?
Biri geri zekalı, biri bunak. Al birini vur ötekine...
Ama bunların da bir önemi yok aslında. Çünkü Amerikayı başkanlar yönetmiyor. Amerikayı eskiden siyonist aileler (Roshilde ve Rockfellere gibi) yönetiyordu, sonra pentagon devreye girdi onları önemli oranda ekarte etmeyi başardı. Şimdi söz Pentagon'un. Farkındaysan Trump'ın aldığı bir çok kararı uygulamadılar değil, tınmadılar bile.
Yalnız benim Biden'ı istemeyişimin tek nedeni Türkiyeye müdahil olma konusundaki pervasızlığı, saygısızlığı. Tayyip ERDOĞAN'ı seversiniz, sevmezsiniz bu ayrı ama, Trump onu överken benim devletimin başkanını övüyor olmasıyla gururumu okşuyor. Bilmem anlatabildim mi?!![]()