Haber ABD de ziyaretini sürdüren KK: Kasım ayında herkes herşeyi duyacak

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
Amerika NATO'nun varoluş nedeni Ukrayna da katılabilir gerekirse.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Amerika NATO'nun varoluş nedeni Ukrayna da katılabilir gerekirse.

Katılamaz işte onuda bilmiyorsun...

Sınır problemi olan ülkeler NATO'ya katılamaz. Ukrayna'nın Kırım gitmiş Dombas gitmiş orada başka 3-4 bölge daha var onlar gitmiş Rusya ben İlhak ettim diyor. Böyle bir ülkeyi NATO'ya alamazsın.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,127
sonunda rusya yada amerika tarih olucak.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063

Bak gör 1-2 seneye her şey unutulacak Rusya Kırım ve diğer 4 bölgeyi aldığıyla kalacak. Hiç bir şey olmamış gibi ikili ilişkiler devam edecek...

Rusyada bu kadar büyük topraklar bu kadar çok gaz ve petrol olduktan sonra dünyanın eli mahkum ona. Bir gaz vermiyom dedi Avrupa şaşıdı ne yapacaz diye.

Kim takar Ukrayna'yı kafasında hepsi. Rusya ile tekrar nasıl barışsak hesabında. Bir tek ABD işte para yardımı yapıyor ve savaş devam etsin diye uğraşıyor...

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
492
Putin ile Biden bir araya gelse muhtemelen kafaları tokuştururlar. Rusya savaşa ekseriyetle Müslümanları sürüyor, kendi askerleri daha geri planda savaşa katılıyor. Rusya'da artan bir Müslüman nüfus var, belki de bunu azaltmaya çalışıyorlar.

ABD ise savaş sebebiyle daha fazla silah satabiliyor.

Bu savaş bir ABD-Rusya savaşı değildir. Ukrayna'yı AB gaza getirdi, sonra AB'nin gazı kesildi. Bu tip hadiseleri sosyal medya, ekşi, forum geyiklerinden değil stratejistlerin makalelerinden takip ederseniz savaşın görünen nedenlerinden ve taraflarından başka nedenlerinin ve taraflarının da olduğunu görebilirsiniz.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Resmen taraf olmalıyız diyor :( Nükler silah sahibi Rusya'yı neden karşımıza alalım ki :D

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
@Applemania

Hadi gene iyisin senin ki ülkeye dönmüş. :) Ölümüne savunmaya devam...

Not: Yoksa arkadan bağıran Hoşgeldin Melek Yüzlüm diyen sen misin?
İstediğin kadar eleştir umrumda değil.Kılıçdaroğlu,Ahmet,Mehmet bu saatten sonra farketmez.Saçma sansür yasasından sonra hükümetin seçim için şansı kalmadı.Sen insanların eleştiri yapma özgürlüğünü elinden alırsan insanların sandıkta sana cevabı sert olur.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Sen insanların eleştiri yapma özgürlüğünü elinden alırsan insanların sandıkta sana cevabı sert olur.

Eleştiri yapma özgürlüğünü elinden alan yok :) İstediğin gibi eleştir tutan engelleyen yok. Sadece YALAN ATMA İFTİRA atma elinizden alındı diye bu kadar ağlamanın ne anlamı var?
Benzer düzenlemeler çoğu Avrupa ülkesinde de var iken ne istiyorsunuz neyi savunuyorsunuz akıl alır gibi değil. Hayır efendim biz istediğimiz gibi yalan atarız iftira atarız mı demek istiyorsunuz?

Not: Sen Ahmet Mehmet istemezsin sen sadece KK savunursun sorgulamadan.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Eleştiri yapma özgürlüğünü elinden alan yok :) İstediğin gibi eleştir tutan engelleyen yok. Sadece YALAN ATMA İFTİRA atma elinizden alındı diye bu kadar ağlamanın ne anlamı var?
Benzer düzenlemeler çoğu Avrupa ülkesinde de var iken ne istiyorsunuz neyi savunuyorsunuz akıl alır gibi değil. Hayır efendim biz istediğimiz gibi yalan atarız iftira atarız mı demek istiyorsunuz?

Not: Sen Ahmet Mehmet istemezsin sen sadece KK savunursun sorgulamadan.
Peki A-haber in yalanları ne olucak? Bir kaç tane çapulcunun uyuşturucu kullanmasını İBB ye bağlayan yada Amerikaya giden Kılıçdaroğlunun Fetö ile görüşeceğini iddaa eden zihniyetin trollü mü bunu söylüyor????? Tek kelime ile komiksin.??

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Peki A-haber in yalanları ne olucak?

Maddeyi iyi oku ve ona göre yorum. ( Tabii okuyup anlamaya çalışmayacağını adım gibi biliyorum.)

Amerikaya giden Kılıçdaroğlunun Fetö ile görüşeceğini iddaa eden

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kimseye haber vermeden 8 saat kaybolması var. Bu arada ne yaptığını sorgulamak neden gizli kapaklı iş yapıyorsun neden yanına gazeteci almıyorsun neden uçak varken araba ile gidiyorsun 8 saat yol gidiyorsun demek neden rahatsız ediyor seni?

Not: Tekrar söylüyorum şu geçen düzenlemeyi tekrar tekrar oku sen daha MANTIĞINI ANLAMAYADIN çünkü... Ne yapanlar ne için yapanlar ceza alacak anlamaya çalış tane tane okuyup.

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
Maddeyi iyi oku ve ona göre yorum. ( Tabii okuyup anlamaya çalışmayacağını adım gibi biliyorum.)

Kemal Kılıçdaroğlu'nun kimseye haber vermeden 8 saat kaybolması var. Bu arada ne yaptığını sorgulamak neden gizli kapaklı iş yapıyorsun neden yanına gazeteci almıyorsun neden uçak varken araba ile gidiyorsun 8 saat yol gidiyorsun demek neden rahatsız ediyor seni?

Not: Tekrar söylüyorum şu geçen düzenlemeyi tekrar tekrar oku sen daha MANTIĞINI ANLAMAYADIN çünkü... Ne yapanlar ne için yapanlar ceza alacak anlamaya çalış tane tane okuyup.
Bir şeyi sorgulamak başka bir şey,saçma bir iddia da bulunmak başka bir şey.Bu saçma yasaya emin ol ben dahil bir çok insan tepkili.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
saçma bir iddia da bulunmak başka bir şey

KK bu arada 8 saat kaybolmamış olsa ve kaybolmuş gibi lanse edilse haklısın diyecem. Ama kimseye haber vermeden kendi gazetecilerini hatta kendi Milletvekillerini bile yanına almadan 8 saat karayolu ile gittimi insan bir acaba diyor işte...

Bu saçma yasaya emin ol ben dahil bir çok insan tepkili.

Bana en son AKP'nin geçirdiği veya yaptığı hangi olayı projeyi destekledin söyler misn?

Sırf AKP ne yaparsa tersini söylemeyi tersini yapamyı muhaliflik sananlardansınız... Sana kalsa Ukrayna- Rusya savaşında'da KK'nin dediği gibi Ukrayna'dan yana olmalıyız dimi !!!

Applemania

Profesör
Reaksiyon puanı
3,460
KK bu arada 8 saat kaybolmamış olsa ve kaybolmuş gibi lanse edilse haklısın diyecem. Ama kimseye haber vermeden kendi gazetecilerini hatta kendi Milletvekillerini bile yanına almadan 8 saat karayolu ile gittimi insan bir acaba diyor işte...

Bana en son AKP'nin geçirdiği veya yaptığı hangi olayı projeyi destekledin söyler misn?

Sırf AKP ne yaparsa tersini söylemeyi tersini yapamyı muhaliflik sananlardansınız... Sana kalsa Ukrayna- Rusya savaşında'da KK'nin dediği gibi Ukrayna'dan yana olmalıyız dimi !!!
Ben AKP nin düzenlediği Yenikapı mitingine gitmiş bir adamım.AKP nin son 20 yılda en önemli 4-5 doğrusundan biridir.Böyle güzel bir organizasyonu bile Kuran-ı Kerim okutup işi din üzerinden şova dönüştürerek berbat ettiler.AKP de Ali Babacan diye bir adam vardı.Benim beğendiğim bir siyasetçi ve AKP nin ciddi oy almasında etkili olan isimlerden biri.Öyle bir adamı bile AKP bozuk para gibi harcadı.

OzkanK.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,063
Öyle bir adamı bile AKP bozuk para gibi harcadı.

AKP'de 4 dönem vekillik uzunca sürede bakanlık yaptı Ali Babacan. Ve AKP harcamadı onu.
Kendi itirafı var 2018 yılında ben AKP büynesinde iken CHP ile birlikte görüşmelere katıldım ve CHP'nin çatı adayı Abdullah Gül olsun diye çabaladım diye...

Kendisi Abdullah Gül'ü seçti olay bu sadece... Yoksa AKP onu dışlamadı. 2019 yılında kendisi ayrıldı partiden. Ve ben eminim o dönem bir bakanlık daha verilse yüzde 90 partide kalırdı.

Böyle güzel bir organizasyonu bile Kuran-ı Kerim okutup işi din üzerinden şova dönüştürerek berbat ettiler

Not: Şu notuda düşeyim orada Kur'an babasının hayrına okutulmadı 15 Temmuzda şehit olanlar için okutuldu... Siyaset ile ne alakası var bu söylediğinin!

nagaracuga

Doçent
Reaksiyon puanı
492
Adayımızı uluslararası karar vericiler belirleyecek şeklindeki ifade, Biden'ın açıklamaları ve Kılıçdaroğlu'nun ABD'ye gitmesi 6'lı masanın ABD projesi olduğunu ispatlıyor. Forumda Kılıçdaroğluculuk yapanların da Amerikancı oldukları yazdıkları iletilerden belli.

Ekli dosyalar

• biden.png
    biden.png
    588.8 KB · Görüntüleme: 46