A70 Alacağım

0mustafag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba benim bi sorum olacaktı ben a70 alicam ama artik üretilmiyor sanırım bi bilginiz varmı?

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Nedenmiş A71 iyi bir telefon
Xiaomi ve Realme'nin orta segment modelleri daha iyi neden Samsung'un orta segmentini alsın ki hem Samsung cihazının arkasında durmuyor güncelleme vermiyor S ve Note serisi parasının hakkını veriyor A ve M değil hem M serisi giriş seviyesi A serisinde de A10 ve A20 modelleri giriş seviyesi
Bu adam A71 alacağını RN8 Pro alması daha mantıklı veya Realme 6 Pro alması daha mantıklı
One UI arayüzü A ve M serisinde S ve Note serisi gibi seri ve akıcı çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nedenmiş A71 iyi bir telefon
hayır hiçte bile Mİ9T ondan daha iyi

Ravenn

Asistan
Reaksiyon puanı
159
Xiaomi ve Realme'nin orta segment modelleri daha iyi neden Samsung'un orta segmentini alsın ki hem Samsung cihazının arkasında durmuyor güncelleme vermiyor S ve Note serisi parasının hakkını veriyor A ve M değil hem M serisi giriş seviyesi A serisinde de A10 ve A20 modelleri giriş seviyesi
Bu adam A71 alacağını RN8 Pro alması daha mantıklı veya Realme 6 Pro alması daha mantıklı
One UI arayüzü A ve M serisinde S ve Note serisi gibi seri ve akıcı çalışmıyor

hayır hiçte bile Mİ9T ondan daha iyi
hocam sizce realme 6 alınır mı 8 gb ramlisi geldi 3199

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
hocam sizce realme 6 alınır mı 8 gb ramlisi geldi 3199
Üstüne biraz daha konup MI Note 10 Lite almak daha mantıklı çünkü IPS ekranlı bir telefona 3200 verilmez Realme 6 güzel telefondur ancak hem ekrandan hemde işlemciden kaybediyor çünkü MediaTek güç tüketimi konusuda Snapdragon kadar başarılı değil ancak G90T performanslı bir işlemcidir RN8 Pro'daki işlemciyi koymuşlar

Güzel kardeşim A71 4000 lira.Samsungun orta seviye bir cihazına 4000 lira verilmez.
onun yerine Realme X2 Pro almak daha mantıklı bence bu arkadaş Samsung fanboyu A71 kadar balon bir telefon görmedim Samsung'un hiç A ve M serisi alınır mı siz manyak mısınız ?

Son düzenleme:

panzr

Profesör
Reaksiyon puanı
1,483
Samsung telefonlarda S ve Note modelleri dışında almanı önermem. Bundan dolayı biraz daha biriktirip 2. el S9 alamanı öneririm.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
Adam almak istemiyorsa neden zorluyorsunuz?
parasını saçma sapan bir cihaza vermesin diye tabiki de
biz kendisi için en iyi seçeneği sunuyoruz alıp almamak onun kararı o konuda bize laf düşmez çünkü telefonu alacak olan kişi o

Reaksiyon puanı
6,371
balon telefon ben sırf boyutundan dolayı ablama önermedim bile ayrıca ben orta segmentte asla Samsung önermem
A71 arayüz geçişlerinde bile takılıyor. Hızlıca durmadan ayarlara, ana sayfa tuşuna, ön bellek tuşuna falan basarsanız fena takılıyor. Ben elimle denedim. Hızlıca google'a ve youtube'a tıklayıp ana sayfa tuşuna tıkladım, ön belleğe tıkladım çok fazla takıldı. Kamerası leş. Tek iyi şey 128 GB depolama. A71 iyi bir telefon falan değil. A71, Samsung'un orta segmentte ki beceriksizliğini gösteren bir cihaz.

A70 önermem, 2. el S9 plus veya redmi note 9 pro öneririm.

Webhead

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
4,549
A71 arayüz geçişlerinde bile takılıyor. Hızlıca durmadan ayarlara, ana sayfa tuşuna, ön bellek tuşuna falan basarsanız fena takılıyor. Ben elimle denedim. Hızlıca google'a ve youtube'a tıklayıp ana sayfa tuşuna tıkladım, ön belleğe tıkladım çok fazla takıldı. Kamerası leş. Tek iyi şey 128 GB depolama. A71 iyi bir telefon falan değil. A71, Samsung'un orta segmentte ki beceriksizliğini gösteren bir cihaz.

Orta segmentin kralı Xiaomi ve Realme'dir orta segment telefon alacksan Samsung Huawei ve Oppo'ya bulaşmayacaksın aga bu kadar basit
ben anlamıyorum reis adam orta segment telefon alacak niye Samsung alıyor ben A serisini hiçbir zaman sevmedim Samsung almayı çok istiyorsan S veya Note alacaksın bu kadar basit başlayacam A ve M serisine önermeyin abi açılan konularda cidden sinir oluyorum A71 nasıl A51 nasıl cevap veriyorum kötü bu kadar net

tek iyi şey 128 gb depolama mı ?
benim Mİ9T'de de 128 gb var ne olmuş yani ?

Kiboline

Öğrenci
Reaksiyon puanı
52
Ben salgından önce aldım 2300'e o zaman o fiyata alınabilirdi, şuan 3000 TL civarlarında ve o parayı kesinlikle haketmiyor.