A70 almanı tavsiye etmem.Ona vereceğin paraya ikinci el S9 plus alman bence daha mantıklı.Merhaba benim bi sorum olacaktı ben a70 alicam ama artik üretilmiyor sanırım bi bilginiz varmı?
Merhaba benim bi sorum olacaktı ben a70 alicam ama artik üretilmiyor sanırım bi bilginiz varmı?
Samsung alacaksan terchini S veya Note serisinden yana kullan A ve M serisinden uzak dur derimMerhaba benim bi sorum olacaktı ben a70 alicam ama artik üretilmiyor sanırım bi bilginiz varmı?
A ve M den uzak durun hocam.
a71 fiyatına ikinci el s10 var hocam.Nedenmiş A71 iyi bir telefon
kamera fiyatındaki telefonlara göre leşte ondan.Nedenmiş A71 iyi bir telefon
Xiaomi ve Realme'nin orta segment modelleri daha iyi neden Samsung'un orta segmentini alsın ki hem Samsung cihazının arkasında durmuyor güncelleme vermiyor S ve Note serisi parasının hakkını veriyor A ve M değil hem M serisi giriş seviyesi A serisinde de A10 ve A20 modelleri giriş seviyesiNedenmiş A71 iyi bir telefon
hayır hiçte bile Mİ9T ondan daha iyiNedenmiş A71 iyi bir telefon
Güzel kardeşim A71 4000 lira.Samsungun orta seviye bir cihazına 4000 lira verilmez.Nedenmiş A71 iyi bir telefon
hocam sizce realme 6 alınır mı 8 gb ramlisi geldi 3199Xiaomi ve Realme'nin orta segment modelleri daha iyi neden Samsung'un orta segmentini alsın ki hem Samsung cihazının arkasında durmuyor güncelleme vermiyor S ve Note serisi parasının hakkını veriyor A ve M değil hem M serisi giriş seviyesi A serisinde de A10 ve A20 modelleri giriş seviyesi
Bu adam A71 alacağını RN8 Pro alması daha mantıklı veya Realme 6 Pro alması daha mantıklı
One UI arayüzü A ve M serisinde S ve Note serisi gibi seri ve akıcı çalışmıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır hiçte bile Mİ9T ondan daha iyi
Üstüne biraz daha konup MI Note 10 Lite almak daha mantıklı çünkü IPS ekranlı bir telefona 3200 verilmez Realme 6 güzel telefondur ancak hem ekrandan hemde işlemciden kaybediyor çünkü MediaTek güç tüketimi konusuda Snapdragon kadar başarılı değil ancak G90T performanslı bir işlemcidir RN8 Pro'daki işlemciyi koymuşlarhocam sizce realme 6 alınır mı 8 gb ramlisi geldi 3199
onun yerine Realme X2 Pro almak daha mantıklı bence bu arkadaş Samsung fanboyu A71 kadar balon bir telefon görmedim Samsung'un hiç A ve M serisi alınır mı siz manyak mısınız ?Güzel kardeşim A71 4000 lira.Samsungun orta seviye bir cihazına 4000 lira verilmez.
hocam bizde aynısını dedik ama eşek osuruyor bizi dinlemiyorSamsung telefonlarda S ve Note modelleri dışında almanı önermem. Bundan dolayı biraz daha biriktirip 2. el S9 alamanı öneririm.
Adam almak istemiyorsa neden zorluyorsunuz?hocam bizde aynısını dedik ama eşek osuruyor bizi dinlemiyor
parasını saçma sapan bir cihaza vermesin diye tabiki deAdam almak istemiyorsa neden zorluyorsunuz?
A71 iyi bir telefon değil.Nedenmiş A71 iyi bir telefon
balon telefon ben sırf boyutundan dolayı ablama önermedim bile ayrıca ben orta segmentte asla Samsung önermemA71 iyi bir telefon değil.
A71 arayüz geçişlerinde bile takılıyor. Hızlıca durmadan ayarlara, ana sayfa tuşuna, ön bellek tuşuna falan basarsanız fena takılıyor. Ben elimle denedim. Hızlıca google'a ve youtube'a tıklayıp ana sayfa tuşuna tıkladım, ön belleğe tıkladım çok fazla takıldı. Kamerası leş. Tek iyi şey 128 GB depolama. A71 iyi bir telefon falan değil. A71, Samsung'un orta segmentte ki beceriksizliğini gösteren bir cihaz.balon telefon ben sırf boyutundan dolayı ablama önermedim bile ayrıca ben orta segmentte asla Samsung önermem
Orta segmentin kralı Xiaomi ve Realme'dir orta segment telefon alacksan Samsung Huawei ve Oppo'ya bulaşmayacaksın aga bu kadar basitA71 arayüz geçişlerinde bile takılıyor. Hızlıca durmadan ayarlara, ana sayfa tuşuna, ön bellek tuşuna falan basarsanız fena takılıyor. Ben elimle denedim. Hızlıca google'a ve youtube'a tıklayıp ana sayfa tuşuna tıkladım, ön belleğe tıkladım çok fazla takıldı. Kamerası leş. Tek iyi şey 128 GB depolama. A71 iyi bir telefon falan değil. A71, Samsung'un orta segmentte ki beceriksizliğini gösteren bir cihaz.
A70 önermem, 2. el S9 plus veya redmi note 9 pro öneririm.
tek iyi şey 128 gb depolama mı ?A71 arayüz geçişlerinde bile takılıyor. Hızlıca durmadan ayarlara, ana sayfa tuşuna, ön bellek tuşuna falan basarsanız fena takılıyor. Ben elimle denedim. Hızlıca google'a ve youtube'a tıklayıp ana sayfa tuşuna tıkladım, ön belleğe tıkladım çok fazla takıldı. Kamerası leş. Tek iyi şey 128 GB depolama. A71 iyi bir telefon falan değil. A71, Samsung'un orta segmentte ki beceriksizliğini gösteren bir cihaz.
A70 önermem, 2. el S9 plus veya redmi note 9 pro öneririm.