- Katılım
- 8 Ağustos 2019
- Mesajlar
- 2,054
- Reaksiyon puanı
- 6,139
- Puanları
- 708
- Yaş
- 21
Nası yani a70 yok mu aralarinda ?
Maalesef ?Nası yani a70 yok mu aralarinda ?
Bende öyle duydum yanlışımız varsa düzeltsinler.Tam emin değilim ancak ben öyle duydum. Redmi statüsü biraz daha diğer modellere göre alt marka gibi olduğundan sanırım.
A70'de aslında alacak kapasite var da, sanırım yeni A serisi gelince onlar eski cihaz statüsüne geçti sanırımNası yani a70 yok mu aralarinda ?
2 tane verse de daha uzun süre MIUI güncellemesi veriyor o yüzden onlar için pek de önemli değil.Mi9t android 11 alıp son bulur ana sürüm güncellemsnde miui alır ama 2 tane daha bnce xiaomi 2 ana sürüm güncellemesi veriyor
Redmilerde fiyat uygun, illaki bir şeyden kırpıyorlardır dedim, meğersem yazılım desteğiymiş hocam.Bende öyle duydum yanlışımız varsa düzeltsinler.
2 yıl ana sürüm toplamda 4 yıl da MIUI sürümü, gayet iyi bence.2 tane verse de daha uzun süre MIUI güncellemesi veriyor o yüzden onlar için pek de önemli değil.
haline şükret android 10 kullanıyorumBenim kutudan Android 9 ile cıktı 11 alıp bitecek mi en azından 12'yi alsın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hocam benimki 12'yi alsın ona bile razıyım
Pabucunu dama atıp baş baş yaptılar ona artıkA70'de aslında alacak kapasite var da, sanırım yeni A serisi gelince onlar eski cihaz statüsüne geçti sanırım![]()
Aynen öyle, şimdi 0'lı jenerasyon bunlar. (Örnek: A70)Pabucunu dama atıp baş baş yaptılar ona artık![]()
Tasarım, kamera ve ekranı mükemmeldi ona lafım yok. Aşırı ısınma , pil sorunu ve yazılım hatalarından dolayı sattım ben.Benim telefon Android 12'yi almaz mı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:
İyiki satmışsın ama şık bir telefon çevremde 1-2 kişi kullanıyor gayet memnunlar
Bence de gayet iyi. Zaten Android güncellmesi değiş arayüz güncellmeleri yenilik getiriyor.Redmilerde fiyat uygun, illaki bir şeyden kırpıyorlardır dedim, meğersem yazılım desteğiymiş hocam.
Mesaj otomatik birleştirildi:
2 yıl ana sürüm toplamda 4 yıl da MIUI sürümü, gayet iyi bence.
Android klasmanında cihazın yeni olmasına bakıyorlar işte yenisi geldi mi eskilere bakmıyorlar çok satmış bilmem ne. 1'liler ve sonrası kullanacaklara vurdu şans.Aynen öyle, şimdi 0'lı jenerasyon bunlar. (Örnek: A70)
Şimdikiler ise 1'li jenerasyonlar, (Örnek: A71 gibi)
Eski seri olduğu için unutuldular. Halbuki çok satılmışlardı.
Benim S9+ kullanan arkadaşım da pilinden şikayet ediyor o da en son Mİ Note 10'a gececem demisti gecti mi bilmiyorumTasarım, kamera ve ekranı mükemmeldi ona lafım yok. Aşırı ısınma , pil sorunu ve yazılım hatalarından dolayı sattım ben.
Bende Android 10 kullanıyorum hacım benimde senden bir farkım yokhaline şükret android 10 kullanıyorum
Cihaz neydi acaba merak ettim.Ben Android 8 ile mutluyum. Uygulamalar işlevselliğini kaybedene kadarda kullanmaya devam edecem.
Şanssız cihazlar için bir liste oluşturmaya karar verdim hocam.Onlar şanssız dönemin cihazları. Onları bırak güzel Note 9'a bile fişini çektiler.
Meizu 16 THCihaz neydi acaba merak ettim.
9 öncesine pek iyi demiyorlar ama kişiden kişiye ve cihaza göre değişiyor demek. Hangi cihazla kullanıyorsunuz?Ben Android 8 ile mutluyum. Uygulamalar işlevselliğini kaybedene kadarda kullanmaya devam edecem.
Fikrini çörlemeden hemen yap.Cihaz neydi acaba merak ettim.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Şanssız cihazlar için bir liste oluşturmaya karar verdim hocam.
Meizu'da fiyat uygun ancak yazılım desteğinden kırpılmış maalesef.Meizu 16 TH
Samsung serisi cihazlar için bir sorun.9 öncesine pek iyi demiyorlar ama kişiden kişiye ve cihaza göre değişiyor demek. Hangi cihazla kullanıyorsunuz?
Gerek olmadığını anladım. Önemli olan uygulamalardaki kararlılığı ve şuanki işlemci/grafik performansı.Meizu'da fiyat uygun ancak yazılım desteğinden kırpılmış maalesef.
Maalesef, Samsung bol kepçe koyuyor her şeyi sonra kullancılar uğraşıyor.Samsung serisi cihazlar için bir sorun.
Cihazımda gereksiz yere çalışan servis yok.
Kendi arayüzü olan Flyme'i kullanıyor.Maalesef, Samsung bol kepçe koyuyor her şeyi sonra kullancılar uğraşıyor.
Hangi arayüzü kullanıyor Meizu?
Benim S9+ kullanan arkadaşım da pilinden şikayet ediyor o da en son Mİ Note 10'a gececem demisti gecti mi bilmiyorum
Kendi cihazım diye söylemiyorum. S7'nin çektiği video görüntü kalitesi olarak downgrade yememiş halini ele alırsak S10'a kadar çıkar. Note 8'le falan aynı.Onlar şanssız dönemin cihazları. Onları bırak güzel Note 9'a bile fişini çektiler.
Samsung, cihazın android (9,10...) ile çıktığına bakıyorlar.Adamlar donanıma bakmıyorlar işe baksalar S8 bile alır şu an.
Sen bilirsin ama pek sorun yokmuş ama 11 gibi.
Adamların en çok satan cihazlarından ikisi A71 ve A51. Xiaomi tarafında neden Mi 10'dan önce Mi 9T serisi MIUI 12 güncellemesi aldı sanıyorsun.Tam tersi olması gerekmiyor mu sonucta A serisi üvey evlat![]()
Planlı donanım eskitmesi projesi sayesinde feci bir şekilde performansı çürütüldü.S7 hala güzel de kasma var mı kasma?![]()
Benim S6 da iyi değil. Uygulama içinde gezinirken atma vs. yok ama çok yavaş işlem yapıyor.Planlı donanım eskitmesi projesi sayesinde feci bir şekilde performansı çürütüldü.
İlk zamanlarda çok iyi hatırlarım hiçbir telefon Instagrama veya facebook gibi uygulamalara yarımsaniyeden az bir tepkime süresine sahip değildi. Her şeyi tak tak basıp halledebiliyordun.
Aynen.S8 de android 10 u alabilirdi.S7'ye yazık oldu gerçekten. Diğerleri gerçek anlamda eski cihazlar ama S7 Android 9 almalıydı hiç olmasa.
O kötülüğü ben Tab S2'de yaşadım. Gayet hızlı olan bir cihazdı, 1 yıl içerisinde öyle bir yavaşladı ki, aklım almadı.Benim S6 da iyi değil. Uygulama içinde gezinirken atma vs. yok ama çok yavaş işlem yapıyor.
Planlı eskitmeyi çok rahat hissediyorum şahsen.
Nasıl baktığına bağlı. Düzenli şekilde aynı hızda çalışıyor elbette yavaşlama var. Kendi cihazım olsa çoktan sıfırlamış veya room atmıştım ama annem kullanıyor uğraşmadım.S7 hala güzel de kasma var mı kasma?![]()