Mehmet_26c
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
A51 ile a71 arasında kaldım sizce hangisi neden alınır ve sadece samsung alacağım fiyat ,performans,oyun deneyimi,pil gücü, uygulamalar arası geçiş vs.
A51 ile a71 arasında kaldım sizce hangisi neden alınır ve sadece samsung alacağım fiyat ,performans,oyun deneyimi,pil gücü, uygulamalar arası geçiş vs.
? Aynen. A71 öneririm.A71'i öneririm. A71 "Samsung içinde" F/P canavarı iken, A51 fiyat/ performansızlık kralı![]()
Kesinlikle A71 diyorum ben'deA71'i öneririm. A71 "Samsung içinde" F/P canavarı iken, A51 fiyat/ performansızlık kralı![]()
A71 öneririm.A51 ile a71 arasında kaldım sizce hangisi neden alınır ve sadece samsung alacağım fiyat ,performans,oyun deneyimi,pil gücü, uygulamalar arası geçiş vs.
gerçekten a51 kadar saçma telefon görmedim. işlemci gücü miladdan önce geliyor ve 2600 tlşaka gibi. A71 mantıklı bir telefon olmuş ama. m30s te şu anda m31 ile hemen hemen aynı özellikte olmalarına rağmen aralarında 800 tl lik fark olması da nedir
![]()
samsung ve huawei çoğu modelinde dediğin çok doğru"işlemci gücü miladdan önce geliyor"????
Adamlar bildiğin seçenek sunuyor:
Ya kazıklayalım, ya iyi cihaz verelim. Seçim senin![]()
Iyi bir cihaz"işlemci gücü miladdan önce geliyor"????
Adamlar bildiğin seçenek sunuyor:
Ya kazıklayalım, ya iyi cihaz verelim. Seçim senin![]()
o zaman tercihinizi A71 den yana kullanmanızı öneririm. A51 gibi saçma telefona para vermeyin.Elbette
Iyi bir cihaz
Kim kazıklanmak ister ki o kadar para veriyosun sizin işiniz millete ıyi bi öneri sunmak degilmi kaziklanmak felan bu siteye yakışmıyoro zaman tercihinizi A71 den yana kullanmanızı öneririm. A51 gibi saçma telefona para vermeyin.
yanlış anlaşılma olmasın biz de zaten böyle bir durumdan mağdur olmayın diye kendi fikirlerimizi ortaya döküyoruz. Kimse size kazıklanmayın demiyor genel bir ifade kullanıldıKim kazıklanmak ister ki o kadar para veriyosun sizin işiniz millete ıyi bi öneri sunmak degilmi kaziklanmak felan bu siteye yakışmıyor
Kim kazıklanmak ister ki o kadar para veriyosun sizin işiniz millete ıyi bi öneri sunmak degilmi kaziklanmak felan bu siteye yakışmıyor
yanlış anlaşılma olmasın biz de zaten böyle bir durumdan mağdur olmayın diye kendi fikirlerimizi ortaya döküyoruz. Kimse size kazıklanmayın demiyor genel bir ifade kullanıldı
TeşekürlerBiz markaların politikasını eleştiriyorduk, yanlış anlamayın
A71 almanızı öneririm.
Ilerleyen zamanlarda a71 ne zamana kadar güncelleme alıryanlış anlaşılma olmasın biz de zaten böyle bir durumdan mağdur olmayın diye kendi fikirlerimizi ortaya döküyoruz. Kimse size kazıklanmayın demiyor genel bir ifade kullanıldı
Tesekurler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekürler
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ilerleyen zamanlarda a71 ne zamana kadar güncelleme alır
en az 2 büyük güncelleme alır. 3. güncellemeden şüpheliyim.Ilerleyen zamanlarda a71 ne zamana kadar güncelleme alır
Aynen.Android 11'i direkt alır, 12'yi yüksek ihtimalle. Ondan sonra da güvenlik güncellemesiyle devam eder.
Samsung amiral gemisine bile 3. Güncellemeyi vermiyor(s8 in android 10 almaması). Böyle devam ederse s10 android 11 de a71 ise android 12 ile son büyük güncellemesini almış olacak.Umarım amiral gemileri 3 yıl güncelleme alır artık.en az 2 büyük güncelleme alır. 3. güncellemeden şüpheliyim.
Herkesin ilgisi için teşekürler bu arada sağlıklı günler dilerimen az 2 büyük güncelleme alır. 3. güncellemeden şüpheliyim.
Rica ederim. Sizede sağlıklı günler.Herkesin ilgisi için teşekürler bu arada sağlıklı günler dilerim