Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Selam beyler ben bu iki telefon arasında kaldım ben ekran kaliteli olsun istiyorum böyle dışarda ekranın görünmesini istiyorum aşırı ısınma olmasın batarya iyi gitsin hangisini önerirsiniz
Selam beyler ben bu iki telefon arasında kaldım ben ekran kaliteli olsun istiyorum böyle dışarda ekranın görünmesini istiyorum aşırı ısınma olmasın batarya iyi gitsin hangisini önerirsiniz
Ekrani , kamerasi, islemci performansi digerine gore daha guclu ve daha iyi oldugu icin lg g4 daha iyi.
Samsung a5 2016 modelinin de kasa malzeme kalitesi, kismen batarya suresi daha iyi.
Bu noktalarda tercih sizin. Ben olsam tek eksi yonu bataryasi oldugu icin, diger konularda daha basarili oldugu icin lg g4 alirdim. Lg g4'un pil sorununu yollarda bitmesin diye 20-30 liralik kucuk bir power bank ile cozerdim performanstan, ekrandan, kameradan avantajimi korurdum. Sarj adaptoru ile sarj ederkende hizli sarj 2.0 oldugu icin ve kendi kuti icinden cikan hizli sarj adaptoru ile %0'dan %60'a 40 dakikada doluyor. Yani kisa surede guzel seviyelere ulasiyor. Tavsiyem g4 yonundedir.