A4 Tech Pk-635 webcam sorunu

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,
Ben A4 Tech Pk-635 webcam aldım. Driveri yüklerken sorun olmuyor rahatlıkla yükleyebiliyorum ama aygıt yöneticisinden güncelleştirmeye çalıştığımda aşağıdaki gibi bir hata alıyorum. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

pisho

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok sıkıntı veren bir durumla karşı karşıyasınız. Kamera Driverleri tanıtılırken en sinir olduğum durumdur bu.

Çözümlerinden biri şudur;

önce resimdeki gibi çıkan uyarıdaki tamam a basın. Ardından sizden istediği dosyanın adını C: de aratın.. ve mutlaka ki bulacaksınızdır. Bulduktan sonra gözat sekmesiyle o dosyayı seçip tamam a basıp devam edin.. yine aynı uyarı çıkarsa aynısını tekrarlayın...

işlem sonucunda driver tanıtımı tamamlanmış olacaktır.. Sinir edicidir. Ancak eldende birşey gelmemektedir.

mekanrock

Asistan
Reaksiyon puanı
0
@pisho çok teşekkür ederim. Söylediğiniz gibi sinir edici, yaklaşık 10 dosya için bu işlemi uyguladım ve şuanda yükledim. Tekrardan teşekkür ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar ben kamerayı kurarken plug-in device hatası veriyo lütfen yardım edin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar benım a4 tech de hata vcerıyor yuklenemıyor dıyor acil yardım edın

S

SDN Okuru

SDN Okuru
A4 Tech Pk-635 webcam video ya geçmiş foto çekmiyo ve üzerindeki düğme çalışmıyo masa üstündeki kamera simgesine basıp öyle kamerayı çalıştıratabiliyorum hatta onay istiyo tıkladıkdan sonra ... hepsini geçtim videoya geçmiş nasıl tekrar çekim yaptıgım da kameraya geçer bilginiz varsa yardım edin lütfen...