cengiz.mfc
Öğrenci
Merhaba arkadaşlar a3 2016 kullanıcıları telefonun şuanki performansı hakkında bilgi verebilirler mi? Android 6.0'dan sonra nasıl bir hal aldı. Özetle 1.5 gb ram yetiyor mu.
yaşatmaz dediler çok sordum aynı durumu aynı şekilde kullanıyorum ben de. sorduğum herkes sorun yaşamazsın dediler. cuma sipariş vereceğima3 2016 sosyal medya arama mesajlaşma konusunda 1.5 gb rami sıkıntı yaşatırmı birde kullananlar telefondan genel olarak bahsedebilirmi
Galaxy a serisini kime sorsam alma dediler grafik islemcisi icinyaşatmaz dediler çok sordum aynı durumu aynı şekilde kullanıyorum ben de. sorduğum herkes sorun yaşamazsın dediler. cuma sipariş vereceğim
valla benim pek oyunla işim olmuyor günlük kullanıyorum ama günlük kullanımda da mı sorun oluyormuşGalaxy a serisini kime sorsam alma dediler grafik islemcisi icin
valla benim pek oyunla işim olmuyor günlük kullanıyorum ama günlük kullanımda da mı sorun oluyormuşGalaxy a serisini kime sorsam alma dediler grafik islemcisi icin
Sorun olmaz. Android 6.0 güncellemesinden sonra daha iyi oldu. Oyun oynamıyorsanız alınacak en iyi modellerden biri. Tasarım olarak harika. Fiyatı 1000 TL seviyesinde olsa daha iyi olurdu tabi.valla benim pek oyunla işim olmuyor günlük kullanıyorum ama günlük kullanımda da mı sorun oluyormuş
Yok artık kullanmıyorum. Bilgisayar topladım borca girdim üstüne işten ayrılınca malum ilk o gitti elden [emoji1] Şu an M9 kullanıyorum sanırım buda gidici. Bir süredir sesim çıkmıyor zaten forumda.@hkndmrlp42 Bakın adam mis gibi kullanıyor. 1.5 gün şarj süresi alıyor.
Yavaş yavaş çok hızlı gidiyorsun.Yok artık kullanmıyorum. Bilgisayar topladım borca girdim üstüne işten ayrılınca malum ilk o gitti elden [emoji1] Şu an M9 kullanıyorum sanırım buda gidici. Bir süredir sesim çıkmıyor zaten forumda.
Dibe vurduk birazcık malum düşüş hızlı oluyor. [emoji2] Neyse konu dağılmasın. A 2016 serisi fiyatı dışında kullanıcıyı üzmez. Bizzat test edildi.Yavaş yavaş çok hızlı gidiyorsun.![]()