A3 2016 Kullanıcı Yorumları

cengiz.mfc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba arkadaşlar a3 2016 kullanıcıları telefonun şuanki performansı hakkında bilgi verebilirler mi? Android 6.0'dan sonra nasıl bir hal aldı. Özetle 1.5 gb ram yetiyor mu.

serdar1110

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Telefon Samsung modelleri arasındaki kompak model arasında ve kaliteli cihaz kullanım olarak güzel hatta mükemmel Samsungun İphone 5s ile eş telefonu kasma ve ısınma sorunu yaşamazsınız 2 gün normal kullanımda şarj gidiyor. Ram konusunda da yeterli bir cihaz öneririm ama İphone 5S ide düşün derim.

cengiz.mfc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
5s güzel telefon ama biraz daha güncel üretim bir telefon olması taraftarıyım, android kasması ve uzun kullanımdan sonra kasma donma sıkıntılarını a3 ile yaşar mıyım endişem var. her segmentte araştırdığım telefonlarda bi sorun çıkıyor,a3 boyut ve şıklık açısından tam istediğim telefon ama 1.5 koymuş ram i, çok tereddüt ediyorum. Kullanımım whatsapp, sms, spotify. bu üçü arasındaki gezinmemde sorun çıkmasın istiyorum. Nadiren ön ve arka kameralarda çekim, twitter ve internette günlük işler. telefon kullanımım bu kadar, bütün sosyal medya zımbırtılarını bilmem kullanmam sadece 1 2 tane

mhmtgns

Asistan
Reaksiyon puanı
16
a3 2016 sosyal medya arama mesajlaşma konusunda 1.5 gb rami sıkıntı yaşatırmı birde kullananlar telefondan genel olarak bahsedebilirmi

cengiz.mfc

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
a3 2016 sosyal medya arama mesajlaşma konusunda 1.5 gb rami sıkıntı yaşatırmı birde kullananlar telefondan genel olarak bahsedebilirmi
yaşatmaz dediler çok sordum aynı durumu aynı şekilde kullanıyorum ben de. sorduğum herkes sorun yaşamazsın dediler. cuma sipariş vereceğim

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
valla benim pek oyunla işim olmuyor günlük kullanıyorum ama günlük kullanımda da mı sorun oluyormuş
Sorun olmaz. Android 6.0 güncellemesinden sonra daha iyi oldu. Oyun oynamıyorsanız alınacak en iyi modellerden biri. Tasarım olarak harika. Fiyatı 1000 TL seviyesinde olsa daha iyi olurdu tabi.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
@hkndmrlp42 Bakın adam mis gibi kullanıyor. 1.5 gün şarj süresi alıyor.
Yok artık kullanmıyorum. Bilgisayar topladım borca girdim üstüne işten ayrılınca malum ilk o gitti elden [emoji1] Şu an M9 kullanıyorum sanırım buda gidici. Bir süredir sesim çıkmıyor zaten forumda.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Yok artık kullanmıyorum. Bilgisayar topladım borca girdim üstüne işten ayrılınca malum ilk o gitti elden [emoji1] Şu an M9 kullanıyorum sanırım buda gidici. Bir süredir sesim çıkmıyor zaten forumda.
Yavaş yavaş çok hızlı gidiyorsun. :)