a20 mi a20s mi?

caner00

Asistan
Reaksiyon puanı
81
işlemci antutu puanı ve ekran teknolojisi olarak a20 daha üstün gibi.genç bir birey için hangisini önerirsiniz?a20s nin fiyatını aşmayacak şekilde samsung kanadında cihaz öneriniz var mı?
not:kamera benim için hiç önemli değil
damla çentik başta olmak üzre çentiklerden nefret ediyorum.v çentikleri azda olsa kabullendim artık

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
A20 AMOLED panel içeriyor, A20s ise TFT. Sadece bu fark için A20 alırdım ben.

caner00

Asistan
Reaksiyon puanı
81
A20 AMOLED panel içeriyor, A20s ise TFT. Sadece bu fark için A20 alırdım ben.
bende bunu düşünerekten a20 tercih edeceğim.ama bir model üstü olduğu için güncelleme ve yeniliklerden a20s nin faydalanması ve a20 nin ortada kalması beni tedirgin ediyor.android orea ve sonrası samsungun tasarımına pek haz edemiyorum.çok fazla oval pencere beni rahatsız ediyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

bende bunu düşünerekten a20 tercih edeceğim.ama bir model üstü olduğu için güncelleme ve yeniliklerden a20s nin faydalanması ve a20 nin ortada kalması beni tedirgin ediyor.android orea ve sonrası samsungun tasarımına pek haz edemiyorum.çok fazla oval pencere beni rahatsız ediyor
a20 nin performansı a20s den daha iyi.bu yazılım desteğinde bir fark yaratır mı?

ThorJ

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
9,802
Mesaj otomatik birleştirildi:

a20 nin performansı a20s den daha iyi.bu yazılım desteğinde bir fark yaratır mı?
Yaratacağını düşünmüyorum, ama illa da güncellik isterseniz A20s'de tercih edebilirsiniz.

caner00

Asistan
Reaksiyon puanı
81
Yaratacağını düşünmüyorum, ama illa da güncellik isterseniz A20s'de tercih edebilirsiniz.
kararsızım.xaomi istemiyorum.malzeme kalitesine pek güvenmiyorum.hangi marka ve modele yöneleceğimide bilmiyorum.teknolojiden anlıyorum ama fikir alışverişi önemli.bütce max 1600tl