Berkecix
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 90
a101e gelen pirhana klavye mouse alınır mı
70 liram var klavye ve mouse lazım bunlar alınır mı
klavyesini 30 tl ye almıştım 2 sene oldu günde 6 saat pc oynuyorum ve hala bozulmadı biraz da şans olduğı için heralde üstüne dökülmeyen şey kalmadı kahve bile döküldü hala çalışıyor sadece led ısıklarının biraz gücü düştü 2 sene oldu o da normal yani.a101e gelen pirhana klavye mouse alınır mı
peki ya basmayan tuşu varmı hocam yada silinnen tuşuklavyesini 30 tl ye almıştım 2 sene oldu günde 6 saat pc oynuyorum ve hala bozulmadı biraz da şans olduğı için heralde üstüne dökülmeyen şey kalmadı kahve bile döküldü hala çalışıyor sadece led ısıklarının biraz gücü düştü 2 sene oldu o da normal yani.
x tuşuna çok fazla yağlı bastıgım işin x harfinin ortası kare gibi başka da diğer tuşları biraz silindi 2 senede hatta 3 senede 25 tl lik klavyenin 3 4 tusunun az bile olsa silinmesi çok normal dostum.peki ya basmayan tuşu varmı hocam yada silinnen tuşu
ben yaklaşık 1 yıl önce almıştım hala kullanıyorum bi sıkıntısı yok ama mouse arada sol tıkı algılamıyor oda ben oyun oynarken sinirlenip masaya vurduğumdan dolayıdır diye düşünüyorum bütçeniz az olduğu için almanız en iyisi derim iyi forumlara101e gelen pirhana klavye mouse alınır mı