A101 vs Bim Mouse Kapışması

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Merhaba arkadaşlar A101 ve BİM de verilen Fare ve klavyeler sizce hangisi alınmalı. M171 daha önce almıştım M185 daha iyi çıktı.
Ekran Alıntısı.PNG 577_buyuk_543X467_kablosuz mouse.jpg 577_buyuk_543X467_kablosuz set.jpg

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Bu klavyeler daha çok mobil klavyeler aslında. Mobil derken akıllı televizyona bağlamalık, oralarda bir şey ararken iş görebilecek klavyeler. Bilgisayarda kullanmak isterseniz kullanırsınız tabii ama bana daha çok kullanım alanı olarak o tarz uygun geliyor. Açıkçası bu segmentte iki ürün arasında çok fark olacağını düşünmesem de markadan dolayı Logitech tercihim olur yalnız Philips hatrı sayılır miktarda ucuzsa pek kalite farkı beklemediğim için onu tercih ederim.

G300S mouse dikkatimi çekti bu arada, fiyatı gayet uygun. İnternette en ucuz 190 lira. Mouse değişmeyi düşünüyordum. Alınır, güzel mouse diyen arkadaşlar varsa bilgi verebilir. Belki almayı düşünebilirim.

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Bende Alfawise marka mouse var. Çinden aldım gayet güzel eli de yormuyor. Çok sevdiğim özelliği web sayfalarında ileri geri yapabiliyor olması. Bu özellik var mı G300S de?

Creative

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
17,399
Bende Alfawise marka mouse var. Çinden aldım gayet güzel eli de yormuyor. Çok sevdiğim özelliği web sayfalarında ileri geri yapabiliyor olması. Bu özellik var mı G300S de?
Makro tuşları üzerinde düzenleme yapabilirsiniz. İstediğiniz tuşa atar ve işleminizi yapabilirsiniz.

Ancak eliniz benim gibi duvar ustasının malası gibi ise G300S önermem ufak bir mouse, benim elime tam oturmuyor. Oyun sırasında, belli bir süreden sonra ağrı yapıyor..

The Commander

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,338
Makro tuşları üzerinde düzenleme yapabilirsiniz. İstediğiniz tuşa atar ve işleminizi yapabilirsiniz.

Ancak eliniz benim gibi duvar ustasının malası gibi ise G300S önermem ufak bir mouse, benim elime tam oturmuyor. Oyun sırasında, belli bir süreden sonra ağrı yapıyor..
Benim de elim büyük biraz, bunu okuduğum iyi oldu.