A101 den 1TB harici Seagate HDD aldım fişimi kaybettim yardım

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan honline
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Arkadaşlar yaklaşık 4, 5 ay önce A101 den Harici Seagate 1TB hdd 169 TL kampanyasından bir ürün aldım ürün arızalandı ve ürünü kargo ile servise gönderdim ve servis ürünü şu not ilebana geri gönderdi

xxxxxxx Seri numaralı ürün stoklarımızda Ürün ve Muadili bulunamadığından değişimi yapılamadı, ürünü satın almış olduğunuz firma üzerinden tarafımıza iade ediniz

durum bu fişimi kaybettim A101 benimle muhatap olmuyor, aklıma şöyle bir fikir geliyor acaba benimle aynı dönemde aynı üründen alan bir kişinin fiş kopyasıyla ürünü iade ettirmem mümkün olurmu sizce ve ekstra fikri olan varsa sevinirim.

GOLDEN GOLD

Asistan
Reaksiyon puanı
11
başkasının fişini alsan bile fişlerin tarih farkı olacak ama buna kanarlarsa değiştirirsn.
durum çok ciddiyse kamera kayıtlarına baktırıp aldığını kanıtlayabilirsin :) kolay gelsin

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Bir daha 3 de bir fiyatına mal verseler almam onlardan başaka yerden almış olsaydım bu durum olmayacaktı

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Hocam şimdi fiş kesilmiş ise onu bulmaya uğasmazlar fatura olsa bulması kolay da fiş te çok zor ve ilgilenmez kimse aldığın zaman fişi A4 kağıdına yapıştır kayıp etmezsin. Şahsen ben aldigim her teknolojik ürünün fiş ve faturasını tarih sırasına göre dosyalariyorum öneririm.

honline

Profesör
Reaksiyon puanı
296
Hocam şimdi fiş kesilmiş ise onu bulmaya uğasmazlar fatura olsa bulması kolay da fiş te çok zor ve ilgilenmez kimse aldığın zaman fişi A4 kağıdına yapıştır kayıp etmezsin. Şahsen ben aldigim her teknolojik ürünün fiş ve faturasını tarih sırasına göre dosyalariyorum öneririm.

Aldığım gıda ürünleri ile birlikte fiş kesilmişti o yüzden kayboldu teşekkürler.