A.r.o.g.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan XLone
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

A.R.O.G' u beğendiniz mi ?

• Kullanılan toplam oy
    72
  • Anket kapatılmış .

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
İngilizce olanları saymazsak filmde küfür yoktu, malum kelimeler ise abartılmayacak kadar masumdu :) Küfür edilesi yerleri ise es geçmişti :) Öte yandan Cem Yılmaz gene bel altına kaçmaktan kendini alamamış. İnce espiri bakımından oldukça zengin bi film olmuş.Katıla katıla gülmedim ama anlık tepkimeler çok güzeldi.Konusu ise her zamanki saçma ötesiydi.Genel olarak izlenebilirliği yüksek bir komedi filmi olmuş.Söylemeden edemeyeceğim dinozorlar ve çevre çok başarılı tasarlanmış.

XLone

Asistan
Reaksiyon puanı
1
konusu güzel ama içerik tartışılır..

myefsane

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Arog u izleyenler goranın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Bunun sebebi goradaki küfür sayısının fazla olması enteresandır hem istemiyoruz küfürü hem azalınca filmi beğenmiyoruz : çok enteresan.

bilmiş*gülücük

Profesör
Reaksiyon puanı
48
benim canım kardeşim gitti :D
çok beğenmiş,biraz küfürlü diyo :D birazda saçma bulmuş o yüzden mükemmel diil güzel diyo :D

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
çok muhteşem espiriler yoktu ama sinemadaki gülmeye programlanmış insanlar cem yılmaz'ın ağzından çıkan her kelimeye güldüler,biraz ilginçti :) Filme gelirsek orta dereceli bir filmdi,güzeldi :) Kurtlar Vadisi fanatiğiyim bu arada,muronun filmine gitmeyip aroga gittim,çünkü muronun filminde bir amaç yoktu,sonu bile mantıksızmış,o yüzden arog u tercih ettim,ama güzel zaman geçti,tabikide 1 sene boyunca reklamı yapılan bir film için biraz vasat kaçtı ama Cem Yılmaz daha iyisini yapana kadar en iyisi bu demekten başka bişey diyemiyoruz.

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
arog un bir seneryosu var, recep gibi küfür ve armut hareketler ile güldürmüyor, bence film çok güzeldi :icon_:

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Arog u izleyenler goranın daha iyi olduğunu söylüyorlar. Bunun sebebi goradaki küfür sayısının fazla olması enteresandır hem istemiyoruz küfürü hem azalınca filmi beğenmiyoruz : çok enteresan.

Olur mu ya Gora'da çok güzel espriler vardı, hemde küfürsüz olanları...tekrar izle bence gorayı..

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
küfür olabilir hayatın içinde de var çok abartmamak lazım ama tüm film e yayılmadıktan sonra sorun yok bence