A.R.O.G. Mu? İvedik Mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Cem
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Cem

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Ajans Press Medya Takip Merkezi tarafından A.R.O.G ve Recep İvedik 2 filmlerinin medya karnesi çıkarıldı. Sonuçlara göre hangi film daha iyi?

Devam filmleri olarak çekilen A.R.O.G ve Recep İvedik 2 için yapılan araştırma, vizyona girdikleri tarihlerden 1'er hafta öncesi alınarak gerçekleştirildi. 15 bin yayın organını kapsayan incelemede A.R.O.G filmi yazılı basında 89 haberle yer alırken, Recep İvedik için 151 haber tespit edildi. Televizyonlardaki haber adetleri ise çok daha şaşırtıcı... 146 haber ile ipi göğüsleyen Şahan Gökbakar'ın skoruna karşı, Cem Yılmaz 62 haberle ekranlarda yer aldı.

arog1234788945.jpg

A.R.O.G.'un internet sitesi son derece hızlı ve başarılı

Radyo kanalları ve internet sitelerindeki haber adet sonuçları da pek farklı çıkmadı. A.R.O.G radyolarda 20, İvedik 60 haberlerle yer aldı. İnternet sitelerinde ise 51'e 160 olarak, İvedik için 3 kat daha fazla haber üretildiği tespit edildi.

ivedik1234789121.jpg

İvedik'in sitesi (filmden önce ve sonra) hala çok çok yavaş

Medyadan açık ara daha fazla destek aldığı belli olan Recep İvedik 2 filminin bundan sonraki karnesi gişe rakamı olacak gibi. Bakalım film öncesi haberlerin gişe rakamlarına yansıması nasıl olacak. Netic itibariyle İvedik daha geniş bir kitleye hitap eden bir film olduğu için doğal olarak sonucun İvedik lehine olması beklenebilir.

Bu ne A.R.O.G'un İvedik'ten kötü olduğunu, ne de İvedik'in A.R.O.G'dan iyi olduğunu kanıtlar. Sonuçta her iki filmin fragmanları en çok yeni dünya medyası olan Web üzerinden seyredildi demek yanlış olmayacaktır.
Bu arada 'Var mısın? Yok musun?' adlı yarışmada Cem Yılmaz'ın koparan performansını izlemediyseniz buradan yarılabilirsiniz.

:: Sizce A.R.O.G.'un mu, yoksa İvedik'in mi internet sitesi daha iyi? Ve tabi neden?

Yazan: Cem Sünbül
SDN - http://shiftdelete.net

eray045

Rektör
Reaksiyon puanı
250
arog'da zekice espiriler var , ivedikte küfürlü , şaklabanlıkla yapılan espiriler var..

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Valla bizim halkımız recep ivediklerden hoşlanıyor örnek rte adam geçende mikrofon açık olduğunu unutmuş heralde ya da onun için farketmez duysalar ne olcak :)yanındakine şimdi küfrettirceniz bana diyor. Böyle bir başbakan seçmişken biz bu ülkede ivediki 25 milyon kişinin izlemesi gerekdirdi diye düşünüyorum.

YoungClever

Profesör
Reaksiyon puanı
2
ikisi de bence gayet güzel. niçin kıyaslama zorunluluğu hissediyoruz ki anlamadım. ikisini de izleyelim gülelim. sevmiyorsak izlemiyelim. ama karşılaştırmak bence yanlış

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
259
ikisi de bence gayet güzel. niçin kıyaslama zorunluluğu hissediyoruz ki anlamadım. ikisini de izleyelim gülelim. sevmiyorsak izlemiyelim. ama karşılaştırmak bence yanlış

Gayet basit bir çözüm sunmuş arkadaş...+1

Big

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Valla bizim halkımız recep ivediklerden hoşlanıyor örnek rte adam geçende mikrofon açık olduğunu unutmuş heralde ya da onun için farketmez duysalar ne olcak :)yanındakine şimdi küfrettirceniz bana diyor. Böyle bir başbakan seçmişken biz bu ülkede ivediki 25 milyon kişinin izlemesi gerekdirdi diye düşünüyorum.
Ya ne alaka şimdi.
Başbakanlar küfredemez mi ?
Deniz Baykal veya diğerleri küfretmiyormu ?
En önemlisi sen küfretmiyormusun ?
Bu insanlarda bu halkın içinden çıkıyor uzaydan gelmiyor.

Filme gelince kıyaslıyacaksak AROG ama neden kıyaslayım ki ?

nurani

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya ne alaka şimdi.

Çok doğru söyledin arkadaşım. Adam İvedik'in film içindeki küfürlerini haklı çıkarmak için verdiği misale bak, oradan siyasete atlıyor.
Filmlere gelince; Ben Arog'u tercih ederim çünki espirileri daha kaliteli ve ince buda benim hoşuma gidiyor. İvedik için yorum yapmıyorum çünki Şahan Gökbakar'ı tercih edenler için yaptığın yorumun pekde önemi olmuyor....(Ben yinede herkesin tercihine karışılmamalı diyorum.)

leylak

Doçent
Reaksiyon puanı
4

bencede kiyaslamak biraz sacma olur
cünkü filimdeki konular cok farkli ve tabiki karakterler!
o yüzden yorum yapilacak bi konu görmüyorum ;)

yavuz_4106

Dekan
Reaksiyon puanı
51
Aldığım tavsiyeye göre ivedik öneriliyor arkadaşlar...

alabula

Profesör
Reaksiyon puanı
40
İki filme giderken tek amacım gülmek ve bi kaç saat eğlenmekti gittim bol bol güldüm.
Ama iki ivedik filminde de daha çok güldüm.
Bu mudur? Bence budur.

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
İkisi arasında ve konularında çok büyük farklılıklar var. Arog kültür seviyesi belli bir kitleye hitap ederken, İvedik ise daha genel bir kitleye hitap ediyor. Gişelerdeki farkıda buna bağlıyorum ;)

TazzzY

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
275
Her zaman arog..

mnalilarry

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ya ne alaka şimdi.

Filme gelince kıyaslıyacaksak AROG ama neden kıyaslayım ki ?
way be bu sitede böyle aklı başında yorumlarda mı görecektim :innocent::innocent::innocent:
cem yılmaz mı şahanmı derseniz cem yılmaz derim ama ivedikmi arif mi denildiğinde ikiside aynı ama recep ivedik 2 den az önce çıktım mükemmel bi filmi arogta sıradan olaylar dışıdna pek bişey yoktu

yusufsan21

Dekan
Reaksiyon puanı
35
Al sana şimdi! Boru mu bu.... İvedik varken Arog ne ki!....:D

Jerusalem

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Mukayese etmek bi' tarafa, aynı cümle içerisinde kullanılmak bile anlamsız.

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Forumda bunun gibi birçok soru var. Örneğin;
XP mi Vista mı?
Vista mı Windows 7 mi?
Firefox mu Opera mı?

Hep aynı terane.

İvedik 2 de küfürün dozunu kaçırdıkları şeklinde bir yazı okudum. Yazıda filmde geçen küfür ve çirkin konuşmalardan bahsediliyordu. Filmin son sahnesini şu anda izlemeden biliyorum bu sayede.
AROG'un ise yabancı bir filmden çalıntı olduğu söyleniyor.
Zamanı geldiğinde izleyip görürüm. :)

deli_kovboy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
edilen küfürlere gülmek nasıl bir mantıktır anlaşılmaz. Takdir Sizin Seçim Sizin ;)

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Recep İvedik çok iyi. İkisinide izledim ve ivedik gibi AROG'da gülmedim. AROG'da köti film değil ama ondada yerine göre çok sağlam espiriler var. :D

cyberfalcon

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Nasıl mukayese edilmez diyorsunuz? İki komedi filmini birbiriyle mukayese edemiyeceksek hiçbir filmi mukayese edemeyiz demektir. O zaman filmlere verilen ödüller (oscar vb) de çok saçma her film için ayrı bir kategori çıkarmak lazım, her filme ayrı bir ödül vermek lazım. Filmlerden biri diğeriyle mukayese edilemeyecek kadar kötü anlamında söylüyorsanız ona birşey diyemem.

bykonfizik

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Gülmek İçin Kendimi Ne Kadar Zorladım İvedik'te :) 2.Yarıyı İzlemeden'de Çıktım Dün Akşam Cem Yılmaz Bir Kez Daha Bağıra Bağıra Beni Kimseyle Karşılaştırmayım Ben 1 Numarayım Dedi...

resimadam

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ikisinin yeride ayrı cem yılmaz zeki adam şahan işi küfüre vuruyor

acabuco4

Profesör
Reaksiyon puanı
24
recep ivedik 2 süperdi.%100 gitmelisiniz muhteşem.Arog a da gittim ama çok gülmemiştim recep ivedik 2 süper ötesiydi.