96 yaşındaki protestocuyu böyle dışarı attılar

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Odessa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Reaksiyon puanı
10,315
yahu savunacak ya da birilerini karalayıp kötüleyecek bir durum yok ortada...
DİB Başkanı tam duaya geçtiği sırada o nezih ortamı bir anda ifsad ediyor bizim yaşlı amcamız.
ne diyelim, olmasaydı keşke, ama olmuş... o yaştaki bir insana polisin yaptığı bu kabalık affedilir gibi değil.
ne yazık ki bu tür durumlarda polisimiz yeterli davranış formasyonuna sahip değil.

ama DİB başkanını haksız yere suçlamanın da bir alemi yok.
adam gitti yaşlı amcayı ziyaret etti, hakkını helal ettirdi. ve dedi ki:"haberim yoktu, eğer bilseydim, o konuşmayı hemen orada keser, size yapılan o müdahaleye müsaade etmezdim; ama haberim olmadı, çıkışta öğrendim ve çok üzüldüm" dedi.
her zamanki gibi bir polis davranışı olarak kayıtlara geçti ve bitti mesele...

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tabiki bir yaşlıya bu yapılmaz ama haberin içerigini okuyup görmediginiz yer var adam zaten bunu hep yapıyormuş ya bir yere kadar artık üstüne üslük bir müslüman başka müslümana gavur demez bunund ayrı bir günahı var yılalrdır yok namaz saati yanlış yok 5 vakit değil 3 vakit yok namaz sonradan çıktı yok oruç yanlış yok oruçu uzun tuttuk kısa tuttuk sıkıyor artık bu muhabbetler

Bu olayı görüpte biraz olsun amca için, için sızlamadıysa gidip ölmüş olan insanlığına ağlayabilirsin.

fthtsdmr

Profesör
Reaksiyon puanı
44
Sayın [MENTION=129454]|SeYYaH|[/MENTION] burada polisle alakalı bir durum yok sanırsam.Olayın kahramanları orada görevli kişiler.Diyanet görevli personele gerekli uyarıyı yaparsa ve bundan sonrası için gerekli hassasiyeti bildirse mesele dediğin gibi kapanabilir.

Diyanet işleri başkanı ziyarete gitmeden önce yazdım hoşgörü ile ilgili mesajımı.Olaydan haberim yoktu dedi.Gerçekten görmediyse ve gidip sonradan dedenin gönlünü aldıysa ne ala.

-------------------------

Diyanet işleri başkanı bile yapılanı yanlış bulmuş ama bazıları meseleyi tersten anlıyor.
"Kimse adama yapılanı savunmuyor" diyorsunuz biz tamda yapılanı eleştiriyoruz diye burada dinsiz vatan haini ilan ediliyoruz.Biz neyden bahsediyoruz?Alaya alınacak konular ile alaya alınmayacak ciddi konular arasındaki farkı idrak edebildiğin zaman, ve bu konularda alay edilmeyeceğini öğrendiğin zaman benim zihniyetimi sorgularsın.İnsanlara dinsiz, ülke düşmanı diyeceksin, sonra alayla söyledim deyip benim zihniyetimi sorgulayacaksın?Sana zihin açıklığı diliyorum.

sevdimsadece

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bu olayı görüpte biraz olsun amca için, için sızlamadıysa gidip ölmüş olan insanlığına ağlayabilirsin.

hiçiçim sızlamadı kanka dur gidip vicdanıma bşr sorayim bakim yok sızlamadı nşye sızlasın müslüman müslümana gavur demez kit bir araştır oku sonra gel benle tartış kardeşim denk değiliz biz

KlpRnS

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hiçiçim sızlamadı kanka dur gidip vicdanıma bşr sorayim bakim yok sızlamadı nşye sızlasın müslüman müslümana gavur demez kit bir araştır oku sonra gel benle tartış kardeşim denk değiliz biz

İnsanları dinlerine göre yargılayan bir zihniyet benim seviyee ulaşmış olamaz. Çok haklısın denk değiliz tartışmayalım.