900 tl ye kadar telefon ?

arkadaşlar 900 tl ye kadar telefon

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ip4 bu saatten sonra alınmaz diyen arkadaşlar galiba android'ten kalma alışkanlıklarının etkisinde olsa gerek. bugün çoğu güncel uygulamaları 3gs'yle bile kullanabiliyoken ip4 hiçbir sıkıntı çıkarmaz. iphone'u iphone yapan kasa değil iOS'tur. diğer 3 cihazdan çok daha uzun süre güncelleme alacağın kesin.
s3 medyanın da etkisiyle çok şişirildi bence. değmez.
xperia'nın tasarımı hoşuma gidiyor (:
ama f/p olarak bence en mantıklısı discovery

windows8

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Bence nexus 4 al uygun fiyatlı android telefonlar uzun süre kullanılmıyo hem nexus 4 de güncellene sıkıntısı falanda olmaz

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bunun neresi şok iPhone 5 in üretimi Kasımda durdurulacak:(
valla bu daha üzücü :crying:

- - - Mesaj Güncellendi - - -

iphone 4 8 gb halen 1000 tl apple bu duruma el atması gerek
iphone 4 en fazla 800 tl olamsı gerekir :drool:

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
ip4 bu saatten sonra alınmaz diyen arkadaşlar galiba android'ten kalma alışkanlıklarının etkisinde olsa gerek. bugün çoğu güncel uygulamaları 3gs'yle bile kullanabiliyoken ip4 hiçbir sıkıntı çıkarmaz. iphone'u iphone yapan kasa değil iOS'tur. diğer 3 cihazdan çok daha uzun süre güncelleme alacağın kesin.
s3 medyanın da etkisiyle çok şişirildi bence. değmez.
xperia'nın tasarımı hoşuma gidiyor (:
ama f/p olarak bence en mantıklısı discovery
Sanırım bu gönderme bana iPhone 5 kullanıorum evet kağıt üstünde güçsüz bir telefon ama piyasada üst düzey Android telefonların kastığı oyunları kasmadan çalıştırıyor buda gerçek iPhone ların ömrü uzun bunada katılıyorum ama şunlarda var
1:iPhone 4 ün ekranı küçük gelecekte en ufak 4" buluruz(5 in ekranına bile küçük deniliyor)
2:iOS 7 ile 4 serisi kasıyor bazı arkadaşlar kasma yok diyor ama kullananların %95 i kasmadan şikayetçi
3:iPhone 4 ne kadar iOS da olsa artık donanım olarak eskidi iOS bile kurtaramaz 1 yıl içinde iPhone 4 için uyumsuzluklar artar
4:iPhone 4 8GB olması gerektiğinden daha pahalı

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Sanırım bu gönderme bana iPhone 5 kullanıorum evet kağıt üstünde güçsüz bir telefon ama piyasada üst düzey Android telefonların kastığı oyunları kasmadan çalıştırıyor buda gerçek iPhone ların ömrü uzun bunada katılıyorum ama şunlarda var
1:iPhone 4 ün ekranı küçük gelecekte en ufak 4" buluruz(5 in ekranına bile küçük deniliyor)
2:iOS 7 ile 4 serisi kasıyor bazı arkadaşlar kasma yok diyor ama kullananların %95 i kasmadan şikayetçi
3:iPhone 4 ne kadar iOS da olsa artık donanım olarak eskidi iOS bile kurtaramaz 1 yıl içinde iPhone 4 için uyumsuzluklar artar
4:iPhone 4 8GB olması gerektiğinden daha pahalı
iphone 4 apple store süre 2014 e kadar eğer apple destek verirse ne ala :))

iphone 4 apple store süre 2014 e kadar eğer apple destek verirse ne ala :))
ios 7 bence çok gereksiz

nokia-3310.jpg

hiç kasma olumuyo menü geçişleri sıkıntısız

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
valla iyiki geldin baya yazdık...
şuan kafada nexsus 4 vs s3 var şuan onları karşılaştırıyorum :) bide desire 500

HTC-Desire-500.jpg

1362661808_s3emba2210073b.jpg

Nexus-4-Review-banner.jpg

Evet öyle,baya yazmışsınız.Maşallah. :D
Desire'yi boşver.S3'e ya da Nexus 4'e bak.Bana kalırsa,|Elusive|'ninde dediği gibi 0 gibi 2. el bulabilirsen Nexus 4 al.Ama bulamazsan kesinlikle S3 al. :hammer:
Aslında iki telefonuda 900 Tl'ye bulma olasılığın var.Olmadı 1000 Tl'ye ya da çok az daha üst bir fiyata bulabilirsin.İkiside aynı fiyatta sayılırlar.Yani ikisinide aynı fiyat aralığında bulmak mümkün.O yüzden seçimini kesinlikle Nexus 4'ten yana kullan.Zaten ikiside genel olarak aynı fiyat aralığında satılıyorlar.Bide Nexus 4 genel olarak S3'ten daha uygun bir fiyata satılıyor.Örnek:Nexus 4 1000 Tl,Galaxy S3 1050 TL.Yalnız bu bazı market veya mağazalarda değişebilir.Örnek:Nexus 4 1050 Tl,Galaxy S3:980 Tl.
Kısacası Nexus 4 al.Ama baktın 900 Tl'ye (ya da az daha üst bir fiyata-mesela:950 Tl.) buldun bir tane S3,indirimli fiyata.Git S3 al.

fahabaker

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
forumda yeniyim ne derecede ciddiye alırsın bilmem ama bence sıfır telefon tercih et.En azından için rahat olur.Desire 500 iyi bir telefon onun dışında benim tavsiyem Optimus L7 II,One S ve Xperia P.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
forumda yeniyim ne derecede ciddiye alırsın bilmem ama bence sıfır telefon tercih et.En azından için rahat olur.Desire 500 iyi bir telefon onun dışında benim tavsiyem Optimus L7 II,One S ve Xperia P.

Forumda yenisin diye kimseyi ciddiye almayacak değiliz zaten kimsenin böyle bir şey yapma hakkı yok için rahat olsun ben de eski sayılmam daha iki ay oldu üye olalı evet L7 II de iyi telefon onuda sayalım Xperia P ise biraz eskidi

stttntnzn

Asistan
Reaksiyon puanı
2
hocam belli bi gönderme yok postları sırayla okurken gözüme takıldı ondan bahsedeyim dedim (: telefonu kullanım amacına göre değşir, kesinlikle şu en iyisi en güzeli denemez. ben telefonda öyle çok ağır oyun oynamam. ahım şahım işlemciye gerek yok. bnm için programlar önemli. bir diğer artısı safari tartışmasız en iyi mobil tarayıcı. ios7'yi ben de beğenmedim, yükseltilmemeli bence de.
bence en ideal telefon iOS sistemli bi xperia olurdu :D hayalimdeki telefon :P

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
hocam belli bi gönderme yok postları sırayla okurken gözüme takıldı ondan bahsedeyim dedim (: telefonu kullanım amacına göre değşir, kesinlikle şu en iyisi en güzeli denemez. ben telefonda öyle çok ağır oyun oynamam. ahım şahım işlemciye gerek yok. bnm için programlar önemli. bir diğer artısı safari tartışmasız en iyi mobil tarayıcı. ios7'yi ben de beğenmedim, yükseltilmemeli bence de.
bence en ideal telefon iOS sistemli bi xperia olurdu :D hayalimdeki telefon :P

Bende hTC tasarımda ve boyutunda iOS lu telefon isterdim

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Forumda yenisin diye kimseyi ciddiye almayacak değiliz zaten kimsenin böyle bir şey yapma hakkı yok için rahat olsun ben de eski sayılmam daha iki ay oldu üye olalı evet L7 II de iyi telefon onuda sayalım Xperia P ise biraz eskidi
herkesin düşüncesi önemli eski yeni diye bişe yok...

Bende hTC tasarımda ve boyutunda iOS lu telefon isterdim
şöyle iphone nu 5 inç yapsalar yeter ...
ama apple sene 2 milim ekran artırıyolar

Evet öyle,baya yazmışsınız.Maşallah. :D
Desire'yi boşver.S3'e ya da Nexus 4'e bak.Bana kalırsa,|Elusive|'ninde dediği gibi 0 gibi 2. el bulabilirsen Nexus 4 al.Ama bulamazsan kesinlikle S3 al. :hammer:
Aslında iki telefonuda 900 Tl'ye bulma olasılığın var.Olmadı 1000 Tl'ye ya da çok az daha üst bir fiyata bulabilirsin.İkiside aynı fiyatta sayılırlar.Yani ikisinide aynı fiyat aralığında bulmak mümkün.O yüzden seçimini kesinlikle Nexus 4'ten yana kullan.Zaten ikiside genel olarak aynı fiyat aralığında satılıyorlar.Bide Nexus 4 genel olarak S3'ten daha uygun bir fiyata satılıyor.Örnek:Nexus 4 1000 Tl,Galaxy S3 1050 TL.Yalnız bu bazı market veya mağazalarda değişebilir.Örnek:Nexus 4 1050 Tl,Galaxy S3:980 Tl.
Kısacası Nexus 4 al.Ama baktın 900 Tl'ye (ya da az daha üst bir fiyata-mesela:950 Tl.) buldun bir tane S3,indirimli fiyata.Git S3 al.
şuan araştırmadayım ama s3 bi tık önce

Reaksiyon puanı
16,128
Evet evet o bu telefon tek çekirdekli beş para etmez bir telefon nexus un tırnağı olamaz boş ver bulursan sensation xe al daha iy

buda 2-3 yıl sonra bizim tabletin yanına gider android2,2 olan tablet netbook bişey almıştık 285liraya bataryası patladı ben onunla bir kaç sezon gizli dosyaları seyrettim bir gün göçtü yada anakartı bozuldu...

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
desire 600 nasıl
1378282019_htc-desire-601tum-renkler.jpg

One Mini ile aralarında 350 TL gibi bir fark olmasına rağmen tercihim Desire 601 den yana olurdu ama bu segmentte hTC nin çok ilerlemesi lazım hala çok önemli şeyleri eksik tutuyor hTC nin orta segmentini boş ver Nexus 4 veya SIII al sen

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
One Mini ile aralarında 350 TL gibi bir fark olmasına rağmen tercihim Desire 601 den yana olurdu ama bu segmentte hTC nin çok ilerlemesi lazım hala çok önemli şeyleri eksik tutuyor hTC nin orta segmentini boş ver Nexus 4 veya SIII al sen
one miniden daha ucuz 900 tl gibi fiyatlara satılıyor :)

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
ozaman nexsus 4 önde bi tık :)

Reaksiyon puanı
16,128
aslında bu akıllı telefonların fiyatları çok abartılı 300-500lira ortalama olması gerekir en yüksek 1500lira olmalı daha fazlası abartı.

Reaksiyon puanı
16,128
cok basit aslinda dovizi kontrollu vericen piyasaya herkese doviz vermicen sadece TL dolascak piyasada tamam.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
türkiye tl kulladğından vergi olduğundan iyi olmuyo