Eğer bütçen S3 e yetiyorsa al ama biraz daha bekleyip nexus almakta fayda varHtc xl 2010 da çıkan orta sengment telefon nexsus 4 tabi güzel ama biraz pahalı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Tüm telefonları andık
Eğer bütçen S3 e yetiyorsa al ama biraz daha bekleyip nexus almakta fayda varHtc xl 2010 da çıkan orta sengment telefon nexsus 4 tabi güzel ama biraz pahalı
Tüm telefonları andık
Evet evet o bu telefon tek çekirdekli beş para etmez bir telefon nexus un tırnağı olamaz boş ver bulursan sensation xe al daha iy
Herkesin bir zenginliği vardır sizinde gönlünüz zenginçullsuz çapulcu olunca eskilere bakmak zorunda kalıyoruz c5-03 bile ilgilendiğim tel...
http://www.teknosa.com/urunler/1450..._medium=retargeting&utm_source=netaffiliation
Herkesin bir zenginliği vardır sizinde gönlünüz zengin![]()
pahalı telefon almak zenginlik değildir..zenginlik gönülden gelir sana katışıyorum
casper via nasıl
![]()
Casper ın bu piyasada bir geçmişi bir bilinirliği yok yani kullananda yok ki bilgimiz olsun ama internetten duyduğumuza göre hiç kimse memnun değil sen Nexus 4 veya S3 ten şaşmapahalı telefon almak zenginlik değildir..zenginlik gönülden gelir sana katışıyorum
casper via nasıl
![]()
Casper ın bu piyasada bir geçmişi bir bilinirliği yok yani kullananda yok ki bilgimiz olsun ama internetten duyduğumuza göre hiç kimse memnun değil sen Nexus 4 veya S3 ten şaşmapahalı telefon almak zenginlik değildir..zenginlik gönülden gelir sana katışıyorum
casper via nasıl
![]()
Herkesin bir zenginliği vardır sizinde gönlünüz zengin![]()
şu yazıyı 6. kez okuyorum yinede anlamadımargo lugatını genişletir video'sunu çekerlerse seyrettiğinde kendini tanıyamazsın şoke olursun.
şu yazıyı 6. kez okuyorum yinede anlamadım
tamam şimdi anladımcasper via alır kullanmaya çalışırsan seni insanlıktan çıkarır öyle küfürler edersin ki video'nu çekerseler recep ivedik halt etmiş olur yanında yani kafanı bozar söversin via'yı casper'ı gasper demeye başlarsın.
Biraz dediğin miktar 450 tl farkında mısın?üstüne biraz daha koyup HTC one mini almanı tafsiye ederim.
htc one mini pahalı ve o parayı haketmiyorüstüne biraz daha koyup HTC one mini almanı tafsiye ederim.
Casper ın bu piyasada bir geçmişi bir bilinirliği yok yani kullananda yok ki bilgimiz olsun ama internetten duyduğumuza göre hiç kimse memnun değil sen Nexus 4 veya S3 ten şaşma
Casper ın bu piyasada bir geçmişi bir bilinirliği yok yani kullananda yok ki bilgimiz olsun ama internetten duyduğumuza göre hiç kimse memnun değil sen Nexus 4 veya S3 ten şaşma
nexsus enfazla nexsus 5 çıkana kadar güncelleme alır .sacma sapan telefonlarla uğraşma git nexus 4 al en az 2 sene daha güncellemeni al
450 tlBiraz dediğin miktar 450 tl farkında mısın?![]()
Olmayabilir ama 800 lira. Ekran HD değil ama gayet başarılı ve yeterli. hem hangimiz 1080p çekip kullanıyoruz yani bilgisayarda izlemek için bile 720p gayet yeterli. Ayrıca gpu su üst seviye olmayabilir zaten ben oyun için demedim. Hangi 800 liralık telefonla üst düzey oyun deneyimini vaad ediyorsun? Ben de bileyim söylersen.Desire 500 adreno 205 gpu kullanıyor ayrıca 1080p video yeteneği yok ekran çözünürlü düşük değmez o paraya o telefon
herkes discoverynin desire 500 den daha iyi diyolar :helpsmilie:Olmayabilir ama 800 lira. Ekren HD değil ama gayet başarılı. hem hangimiz 1080p çekip kullanıyoruz yani bilgisayarda izlemek için bile 720p gayet yeterli. Ayrıca gpu su üst seviye olmayabilir zaten ben oyun için demedim. Hangi 800 liralık telefonla üst düzey oyun deneyimini vaad ediyorsun? Ben de bileyim söylersen
Olmayabilir ama 800 lira. Ekran HD değil ama gayet başarılı ve yeterli. hem hangimiz 1080p çekip kullanıyoruz yani bilgisayarda izlemek için bile 720p gayet yeterli. Ayrıca gpu su üst seviye olmayabilir zaten ben oyun için demedim. Hangi 800 liralık telefonla üst düzey oyun deneyimini vaad ediyorsun? Ben de bileyim söylersen.
Ek oalrak hiç deneme fırsatın oldu mu yoksa bunları kağıt üzerinden bakarak mı söylüyorsun
Kamerası pek tatmin edici değil ama yinede hayal kırıklığına uğratmaz performans olarak gereksiz uygulamalar olmadığından gayet tatminkardır bir de hafızası sıkıntı yapabilir nexus 4 kullanan biri lazım
4x hd güzel ama lg olduğu için vasat
Nexus konusunda birşey diyemem tercih meselesi. Ama sana tavsiyem haftasonu vatana vs gidip desire 500 ü kurcalaman olacak. Sonra tekrar fikirlerini paylaşırsın. Ben beğeneceğini düşünüyorum. Gpu konusunda lafım yok. Ağır oyunlar için bir cihaz değil sonuçta. Hem 1 kere güncelleme alsa bile kafi zaten üzerinde ki versiyon günümüzde gayet yeterli. 4.4 alsa ne değişir ki o cihazda..Kullanmadım ama hTC nin kazığını yiyen arkadaşlarım oldu Desire X ya da One V gibi hTC nin pahalıya sattığı orta segment cihazlar ikiside 900 gibi bir fiyattan girdiler 4.1 güncellemesi bile almadılar Desire 500 de aynı şekilde hTC nin uyguladığı kazık atma politikasının ürünlerinden biri gibi duruyor Desire 500 ün ömrü ise 5-6 ay sonra çok rahat biter 900 tl ye Desire 500 alacağıma Nexus 4 alırım hem de adreno 320 gpu suyla
Ben yokken amma yazmışınız yaw.
Okuya okuya bir hal oldum.En az 15 dakika olmuştur.
ysfakbas kardeşim sen bırak desireyi,mesireyi.S3 ve Nexus 4'ten şaşma.Bana kalırsa S3 al.Ama Nexus 4 bulabilirsen o fiyata,hiç kaçırma Nexus 4 al.
Bak şimdi hocam böyle dedinde aklıma geldi.Bize kesinlikle mr_rain lazım.Reis bekliyoruz senide konuya.
Öyle deme.Ona bakarsan Nexus 4'te,''Lg'' ile 'Google'ın' işi.Ortak yaptılar.Tabi asıl yapımcısı Google,orası ayrı.