900 tl ye kadar telefon ?

arkadaşlar 900 tl ye kadar telefon

• Kullanılan toplam oy
    51
  • Anket kapatılmış .

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Herkesin bir zenginliği vardır sizinde gönlünüz zengin:)

pahalı telefon almak zenginlik değildir..zenginlik gönülden gelir sana katışıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

casper via nasıl
casper-via-akilli-telefon-raflarda-4723772_3055_o.jpg

Reaksiyon puanı
16,128
pahalı telefon almak zenginlik değildir..zenginlik gönülden gelir sana katışıyorum

casper via nasıl

argo lugatını genişletir video'sunu çekerlerse seyrettiğinde kendini tanıyamazsın şoke olursun.

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1

casper via nasıl
Casper ın bu piyasada bir geçmişi bir bilinirliği yok yani kullananda yok ki bilgimiz olsun ama internetten duyduğumuza göre hiç kimse memnun değil sen Nexus 4 veya S3 ten şaşma

casper via nasıl
Casper ın bu piyasada bir geçmişi bir bilinirliği yok yani kullananda yok ki bilgimiz olsun ama internetten duyduğumuza göre hiç kimse memnun değil sen Nexus 4 veya S3 ten şaşma

nsgnc

Profesör
Reaksiyon puanı
10
Arkadaşlar uyarıyorum. Casper Pişmanlıktır.

omerfaruk18_341

Asistan
Reaksiyon puanı
1
sacma sapan telefonlarla uğraşma git nexus 4 al en az 2 sene daha güncellemeni al

Reaksiyon puanı
16,128
şu yazıyı 6. kez okuyorum yinede anlamadım

casper via alır kullanmaya çalışırsan seni insanlıktan çıkarır öyle küfürler edersin ki video'nu çekerseler recep ivedik halt etmiş olur yanında yani kafanı bozar söversin via'yı casper'ı gasper demeye başlarsın.

slymnrfi01

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
üstüne biraz daha koyup HTC one mini almanı tafsiye ederim.

Sansar667

Profesör
Reaksiyon puanı
526
S3 ve ya gmd alınabilir.Ben oyumu gmd den kullandım :)

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
üstüne biraz daha koyup HTC one mini almanı tafsiye ederim.
htc one mini pahalı ve o parayı haketmiyor

casper via elendi bundan sonrası s3 mü nexsus 4 mü :)

sacma sapan telefonlarla uğraşma git nexus 4 al en az 2 sene daha güncellemeni al
nexsus enfazla nexsus 5 çıkana kadar güncelleme alır .

Biraz dediğin miktar 450 tl farkında mısın? :D
450 tl :blush:

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Desire 500 adreno 205 gpu kullanıyor ayrıca 1080p video yeteneği yok ekran çözünürlü düşük değmez o paraya o telefon
Olmayabilir ama 800 lira. Ekran HD değil ama gayet başarılı ve yeterli. hem hangimiz 1080p çekip kullanıyoruz yani bilgisayarda izlemek için bile 720p gayet yeterli. Ayrıca gpu su üst seviye olmayabilir zaten ben oyun için demedim. Hangi 800 liralık telefonla üst düzey oyun deneyimini vaad ediyorsun? Ben de bileyim söylersen.
Ek oalrak hiç deneme fırsatın oldu mu yoksa bunları kağıt üzerinden bakarak mı söylüyorsun

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Olmayabilir ama 800 lira. Ekren HD değil ama gayet başarılı. hem hangimiz 1080p çekip kullanıyoruz yani bilgisayarda izlemek için bile 720p gayet yeterli. Ayrıca gpu su üst seviye olmayabilir zaten ben oyun için demedim. Hangi 800 liralık telefonla üst düzey oyun deneyimini vaad ediyorsun? Ben de bileyim söylersen
herkes discoverynin desire 500 den daha iyi diyolar :helpsmilie:

blackdown

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Olmayabilir ama 800 lira. Ekran HD değil ama gayet başarılı ve yeterli. hem hangimiz 1080p çekip kullanıyoruz yani bilgisayarda izlemek için bile 720p gayet yeterli. Ayrıca gpu su üst seviye olmayabilir zaten ben oyun için demedim. Hangi 800 liralık telefonla üst düzey oyun deneyimini vaad ediyorsun? Ben de bileyim söylersen.
Ek oalrak hiç deneme fırsatın oldu mu yoksa bunları kağıt üzerinden bakarak mı söylüyorsun

Kullanmadım ama hTC nin kazığını yiyen arkadaşlarım oldu Desire X ya da One V gibi hTC nin pahalıya sattığı orta segment cihazlar ikiside 900 gibi bir fiyattan girdiler 4.1 güncellemesi bile almadılar Desire 500 de aynı şekilde hTC nin uyguladığı kazık atma politikasının ürünlerinden biri gibi duruyor Desire 500 ün ömrü ise 5-6 ay sonra çok rahat biter 900 tl ye Desire 500 alacağıma Nexus 4 alırım hem de adreno 320 gpu suyla

fatihrednight1

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Ben yokken amma yazmışınız yaw. :)
Okuya okuya bir hal oldum.En az 15 dakika olmuştur.
ysfakbas kardeşim sen bırak desireyi,mesireyi.S3 ve Nexus 4'ten şaşma.Bana kalırsa S3 al.Ama Nexus 4 bulabilirsen o fiyata,hiç kaçırma Nexus 4 al.

Kamerası pek tatmin edici değil ama yinede hayal kırıklığına uğratmaz performans olarak gereksiz uygulamalar olmadığından gayet tatminkardır bir de hafızası sıkıntı yapabilir nexus 4 kullanan biri lazım

Bak şimdi hocam böyle dedinde aklıma geldi.Bize kesinlikle mr_rain lazım.Reis bekliyoruz senide konuya.

4x hd güzel ama lg olduğu için vasat

Öyle deme.Ona bakarsan Nexus 4'te,''Lg'' ile 'Google'ın' işi.Ortak yaptılar.Tabi asıl yapımcısı Google,orası ayrı.

Reaksiyon puanı
16,128
s3 alma sende benim gibi teli dusurup duruyorsan samsung sana gore degil benim ch@t527 ucan ch@t527 oldu nerdeyse gerci ekrani kirilmadi ciziklerle dolu nexus 4 daha iyi keske bende olsaydi pc'yi brakir onu kullanirdim tek.

Mr.Elm

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Kullanmadım ama hTC nin kazığını yiyen arkadaşlarım oldu Desire X ya da One V gibi hTC nin pahalıya sattığı orta segment cihazlar ikiside 900 gibi bir fiyattan girdiler 4.1 güncellemesi bile almadılar Desire 500 de aynı şekilde hTC nin uyguladığı kazık atma politikasının ürünlerinden biri gibi duruyor Desire 500 ün ömrü ise 5-6 ay sonra çok rahat biter 900 tl ye Desire 500 alacağıma Nexus 4 alırım hem de adreno 320 gpu suyla
Nexus konusunda birşey diyemem tercih meselesi. Ama sana tavsiyem haftasonu vatana vs gidip desire 500 ü kurcalaman olacak. Sonra tekrar fikirlerini paylaşırsın. Ben beğeneceğini düşünüyorum. Gpu konusunda lafım yok. Ağır oyunlar için bir cihaz değil sonuçta. Hem 1 kere güncelleme alsa bile kafi zaten üzerinde ki versiyon günümüzde gayet yeterli. 4.4 alsa ne değişir ki o cihazda..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O fiyat aralılığında android. Parantez içindeki sayılar oyun performansları. (Bkz. GFXBench 2.7 Onscreen):
HTC Desire 500 (262 Frames): Performansı General Mobile Discovery ile aynı.
Samsung S3 mini (225 Frames): Hala güncelleme alan bir cihaz. Performansı iyi.
General mobile Discovery (16GB) (273 Frames) : Ekranı daha iyi. Oyun performansı S3 mini'den biraz fazla.
Samsung Galaxy S3 (317 Frames) : Hala güncelleme alan bir cihaz.
Samsung Galaxy win (i8552) (268 Frames) : Ekranı büyük. Oyun performansı discovery ile aynı.

HTC Desire X (211 Frames) : Performansı düşük ve eski.
Sony Xperia M (691 Frames) : Performansı oldukça yüksek. Ekran kalitesi biraz düşük.
Sony Xperia L (693 Frames) : Performansı oldukça yüksek. Ekranı biraz daha büyük. Kamerası daha iyi.
Samsung Galaxy Grand (437 Frames) : Devasa ekranlı ve orta seviye performası olan bir telefon.
LG Optimus L7 (208 Frames) : Performansı S3 mini ile aynı.
LG Optimus 4X HD (295 Frames) : Performansı Discovery ile aynı. Ekranı büyük.
S4 mini (797 Frames) : Fiyatı 1100 TL. civarı performansı nexus 4'e göre birazcık düşük. Pikselleri nexus'a göre biraz az.
LG Nexus 4 (1204 Frames) : Fiyatı 1100 TL. Performansı oldukça yüksek. 16 GB. SD card desteği yok.
LG Optimus G (919 Frames) : Fiyatı 1300TL
HTC One S (630 Frames)
Casper Via (diğer ismiyle Xolo X1000) (166 Frames)
Sony Xperia Z1 (1337 Frames) Performansını karşılaştırman için koydum.
LG G2 (1082 Frames) Performansını karşılaştırman için koydum. Performansının düşük çıkmasının nedeni Full HD ekranı

O fiyat aralılığında Windows Phone:
Lumia 625 : Büyük ekran tercih ediyorsan.
Lumia 520 : Flaşı yok. Ekranın kalitesi düşük.
Lumia 620 : Artık eskimeye başlayan bir cihaz. Lumia 720 öneririm.
Lumia 720 : Ekranı iyi. Kamerası yüksek seviye birçok telefonla yarışmaktadır.
Lumia 820 : Çok oyun oynuyorsan tercih edilebilir. Ama Windows Phone'da çok oyun yok zaten.

Bunların dışında iphone 4'den KESİNLİKLE uzak dur! Yazdıklarım arasında desire X bile daha iyi kalır. ios 7 ve ya 6 fark etmez. Çünkü ios 6'da bile bir sürü kasıyor. Twitter'da gezinirken parmağını aşağı kaydırdıkça kareleri sayabiliyorsun.

iphone 4S'i tavsiye ederim. Ama biraz pahallı. Alırsan ios 6'da kullanmaya çalış ama ios 7'de de çok kasacağını zannetmiyorum.

Xperia S'i tavsiye etmem çok eski bir cihaz.

Android tavsiyem Nexus 4 tabiiki. Ama bütçe yetmezse Sony Xperia L diyeceğim.

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben yokken amma yazmışınız yaw. :)
Okuya okuya bir hal oldum.En az 15 dakika olmuştur.
ysfakbas kardeşim sen bırak desireyi,mesireyi.S3 ve Nexus 4'ten şaşma.Bana kalırsa S3 al.Ama Nexus 4 bulabilirsen o fiyata,hiç kaçırma Nexus 4 al.

Bak şimdi hocam böyle dedinde aklıma geldi.Bize kesinlikle mr_rain lazım.Reis bekliyoruz senide konuya.

Öyle deme.Ona bakarsan Nexus 4'te,''Lg'' ile 'Google'ın' işi.Ortak yaptılar.Tabi asıl yapımcısı Google,orası ayrı.

valla iyiki geldin baya yazdık...
şuan kafada nexsus 4 vs s3 var şuan onları karşılaştırıyorum :) bide desire 500

HTC-Desire-500.jpg

1362661808_s3emba2210073b.jpg

Nexus-4-Review-banner.jpg

ysfakbas

Asistan
Reaksiyon puanı
1
şok haber s3 ün üretimi 2014 e kadarmış.