Surprizemb
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 39
Merhaba Ben 9 sınıf ögrencisiyim edebiyat ortalamam 50 nin altında olursa sınıf tekrarı yaparnıyım ? Diger derslerim iyi
Yakınlarım diyorki işte edebiyat baraj dersi kalan arkadaşlarım hep sınıfta kaldı falan sadece bu doğrumu diye soracaktım sorumluluk sınavını seneye girermiyimSorumlu geçersin ancak sorumluluk sınavına girip de geçmen lazım.
Sorumlu geçersin.
Aynen. Seneye sınava girersin tekrardan.Sinfta kalmam yani?
TessekurlerAynen. Seneye sınava girersin tekrardan.
Rica ederim.Tessekurler
İster seneye gir, ister son senende. Sadece sorumluluk sınavına girmen şart, bu kadar.Yakınlarım diyorki işte edebiyat baraj dersi kalan arkadaşlarım hep sınıfta kaldı falan sadece bu doğrumu diye soracaktım sorumluluk sınavını seneye girermiyim
Kulaktan dolma bilgiler. Demek ki ortalamayı da tutturamamış sınıfta kalmış. Sorumlu olarak geçersin ayrıca şu sistemde sınıfta kalmakta ne bileyim.Yakınlarım diyorki işte edebiyat baraj dersi kalan arkadaşlarım hep sınıfta kaldı falan sadece bu doğrumu diye soracaktım sorumluluk sınavını seneye girermiyim
iki kere baraj dersten kaldım ve hiçbir şey olmadı. sadece sorumlu geçtim sonra da zaten verdim. yılda iki kere sınav oluyor ve okulumda iki dönemin de ilk başladığı hafta oluyordu ama okuldan okula değişiklik gösterebilir. gireceğiniz sınavdan 50 üstü alınca direkt sorumluluğunuz kalkıyor.Yakınlarım diyorki işte edebiyat baraj dersi kalan arkadaşlarım hep sınıfta kaldı falan sadece bu doğrumu diye soracaktım sorumluluk sınavını seneye girermiyim