9. sınıflara dağıtılacak Tablet Pc

tahakır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkadaşlar ben kocaelide oturuyorum tablet pc dağıtıcaklar ama ne zaman okul basladı vermediler bilgisi olan paylaşabilirmi ?

leonfrt

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Biraz daha sabret okulu bitirdikten sonra dagitirlar :) çünkü bu ulkede bir şeye karar verildimi aninda olmuyor tarih dersi gibi uzerinden seneler gececek sonra dağıtacaklar :) seneler dediğim 3-4 sene belki son sinifta eline ulaşır

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Sen okulu bitirirsin üniversite okursun biter belki o zaman dağıtılır . Zaman saçma bi olay bizim öğrencimize dayanmaz onlar boşuna para masrafı bizim zamanımızda yoktu noldu öğrenemedik mi sanki boş işler bunlar .

tahakır

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yok pilot okullar aldı 9.sınıflar ama biz hala bekliyoruz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Ben lise son sinifim mezun oluyorum bu sene tablet zaten istemem onlarin ekrani kalitesiz olur dokunmatigi berbart ötesi ama bu serbest kiyafet olayi iyi oldu okulu üni gibi yaptik sen mezun olana kadar çok var sen sinifi geçmeye bak boşver tableti

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Adam dayanamadı foruma yazdı.Sen gel bu gençlerin ders çalışmasını bekle :D şaka bir yana acele etme.önce gerektiği gibi kullan boş zamanların da olacak.bu kadar hevesin sonu pek iyi değil.

dadaş27

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Şindi bu tablet olayını çok karıştırdılar. :D

Gerçekten de çok maliyetli ve zor olacak bu sistemin istenilen şekilde oturtulması. :)

HYuksel

Profesör
Reaksiyon puanı
22
Tableti boşverin hayata hazırlanın oturun ders çalışın, tablet yalan reklam başka bir işe yaramaz

by_matrix

Doçent
Reaksiyon puanı
3
sınıfta cs atarsınız artık tabletten

northpower

Asistan
Reaksiyon puanı
0
tablet dağıtılan birçok yer hemen hatalarla karşılaşmaya başladı zaten. dokunmatikler çok sorunlu çıktı genel olarak. ayrıca eğitim içerik bakımından yazılımlar yetersiz. ayrıca servis olayları da belirsiz. örneğin vestel tablette arıza var arayıp durumu ilettiğinizde sertçe ekrana vurun takılı kalmış dokunmatik düzelir diyor. sertçe!!! bizim sertliğimize dayanacak diyor :) ben sanmamm. günde 50 kez takılı kaldı 50 sert vuruş sonrası daha da hayır beklemem ben o tabletten