Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Biraz daha sabret okulu bitirdikten sonra dagitirlar çünkü bu ulkede bir şeye karar verildimi aninda olmuyor tarih dersi gibi uzerinden seneler gececek sonra dağıtacaklar seneler dediğim 3-4 sene belki son sinifta eline ulaşır
Sen okulu bitirirsin üniversite okursun biter belki o zaman dağıtılır . Zaman saçma bi olay bizim öğrencimize dayanmaz onlar boşuna para masrafı bizim zamanımızda yoktu noldu öğrenemedik mi sanki boş işler bunlar .
Ben lise son sinifim mezun oluyorum bu sene tablet zaten istemem onlarin ekrani kalitesiz olur dokunmatigi berbart ötesi ama bu serbest kiyafet olayi iyi oldu okulu üni gibi yaptik sen mezun olana kadar çok var sen sinifi geçmeye bak boşver tableti
Adam dayanamadı foruma yazdı.Sen gel bu gençlerin ders çalışmasını bekle şaka bir yana acele etme.önce gerektiği gibi kullan boş zamanların da olacak.bu kadar hevesin sonu pek iyi değil.
tablet dağıtılan birçok yer hemen hatalarla karşılaşmaya başladı zaten. dokunmatikler çok sorunlu çıktı genel olarak. ayrıca eğitim içerik bakımından yazılımlar yetersiz. ayrıca servis olayları da belirsiz. örneğin vestel tablette arıza var arayıp durumu ilettiğinizde sertçe ekrana vurun takılı kalmış dokunmatik düzelir diyor. sertçe!!! bizim sertliğimize dayanacak diyor ben sanmamm. günde 50 kez takılı kaldı 50 sert vuruş sonrası daha da hayır beklemem ben o tabletten