• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

9. Kattan Düşen Biri Ölücek midir?

Latiroz Kaipa

Profesör
Reaksiyon puanı
631
Merakımdan soruyorum, 9. Kattan ağaç veya toprağa düşen biri sakat mı kalır ölür mü?

Toprak bence yumuşak bir zemin olduğu için bir şey olmaz yinede size sormak istedim.

Kedi olmadığımıza göre ölürüz. :D

Deneyip de sakat kalmak hedefleniyorsa bacakların üstüne düşülsün. Ölmek hedefleniyorsa kafa üstü düşülsün
Şaka yapıyorum denemeyin! ???

Bazı durumlarda ölmez. Binanın yapısına atladığı konuma göre değişir. Pencereye göre ayrı balkona göre ayrı.

Balkondan atlarsa şans faktörü artar yani kurtulma oranı.

Basit bir potansiyel enerji hesabına göre +85 kilo bir arkadaş %95 ölür. (%5 mucize)
Kesin birşey diyemeyiz. Zayıf birine göre şişman birinin yüksekten düşmesi, hasarı zayıf olana göre daha hafif atlatabilir. Yağ oranı o kişiyi kurtarabilir de. Zayıf olanın kemikleri kırılma oranı daha yüksek.

Kesin birşey diyemeyiz. Zayıf birine göre şişman birinin yüksekten düşmesi, hasarı zayıf olana göre daha hafif atlatabilir. Yağ oranı o kişiyi kurtarabilir de. Zayıf olanın kemikleri kırılma oranı daha yüksek.
Kesin bir şey deriz 9.kattan aşağı atlayan kilolu arkadaş aynı su balonu misali patlar.

Bu sefer de birini 9. kattan aşağı atacaksınız ve atacağınız yer toprak mı yoksa?

Yıllar önce üst kattaki komşumuz düşmüştü. Onu kurtaran çamaşır ipleri olmuştu.

24.kattan düşen 9 kiloluk bir kedi gördüm (ölmüştü) hayvanın ayakları patlamış ve iç kanamadan ötürü düştüğü toprak zemin 30 cm kadar göçmüştü, 5 kattan kendi kedim düştü 1-2 gün biraz sekti sonra düzeldi yani yükseklik ve kilo çok fark ediyor bu işte (=

24.kattan düşen 9 kiloluk bir kedi gördüm (ölmüştü) hayvanın ayakları patlamış ve iç kanamadan ötürü düştüğü toprak zemin 30 cm kadar göçmüştü, 5 kattan kendi kedim düştü 1-2 gün biraz sekti sonra düzeldi yani yükseklik ve kilo çok fark ediyor bu işte (=
evet

Daha çok yükseklik gibi. Mesafe arttıkça ivme kazanıyor düşen nesne.

En güzel örnek aslında Boğaziçi köprüsüdür malum intiharları ile ünlüdür kurtulanda kurtulamayanda vardır giydiği kıyafet rüzgar da paraşüt etkisi yapanda olur olmayanda (=

Bunu düşünen biri zaten ölmüştür.

Kafa üstü düşerse, en iyi ihtimalle beyni patlar ve ölür, eğer sırt üstü düşerse en iyi ihtimalle omurgası kırılır, engelli olur.