9.3.3 Siri Sorunu

Furkanİpek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar dün PC'den restore yaotım ayrıca kurduğum iOS9.3.3 sonrası Siri ve diktenin çalışmadığını farkettim. Yeniden başlattım düzelmedi. Siri'yi kapatıp açtım düzelmedi. Ağ ayarlarını sıfırladım düzelmedi. Ancak şöyle bir şey de var VPN kurdum gayet iyi çalıştı. Sildikten sonra eski haline yani çalışmamaya başladı.
Ne yapabilirim?

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Arkadaşlar dün PC'den restore yaotım ayrıca kurduğum iOS9.3.3 sonrası Siri ve diktenin çalışmadığını farkettim. Yeniden başlattım düzelmedi. Siri'yi kapatıp açtım düzelmedi. Ağ ayarlarını sıfırladım düzelmedi. Ancak şöyle bir şey de var VPN kurdum gayet iyi çalıştı. Sildikten sonra eski haline yani çalışmamaya başladı.
Ne yapabilirim?
Sirinin yazılımsal sorunu var kardeşim benzer sorun banada oluyor arada kapatıp açınca düzeliyor cihazı.Özellikle Hey siri özelliğinin yazılımsal sorunu olduğunu söyleyebilirim.

Furkanİpek

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Sirinin yazılımsal sorunu var kardeşim benzer sorun banada oluyor arada kapatıp açınca düzeliyor cihazı.Özellikle Hey siri özelliğinin yazılımsal sorunu olduğunu söyleyebilirim.

Hocam ama VPN yükleyince düzeldi. Sunuclarla alakalı filan mı ?
Bende de Hey Siri komutunu 3 kere algıladı daha algılamadı. iOS 10 ile düzelir o Zaman ? :/

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Hocam ama VPN yükleyince düzeldi. Sunuclarla alakalı filan mı ?
Bende de Hey Siri komutunu 3 kere algıladı daha algılamadı. iOS 10 ile düzelir o Zaman ? :/
Ben 3 kere konuştum apple destek ile bu konu hakkında tam bir cevap vermediler.Bence yazılımsal sıkıntısı var apple güncelleme çıkartırsa çözülür bence.

FOM

Profesör
Reaksiyon puanı
1,264
Hey siri de takılmalar oluyor telefonu kapatıp açmak gerekiyor bunun güncellemeyle alakası olduğunu düşünmüyorum genel olarak bi yazılımsal sorunu var ios 10 la düzeltebilirler