Arkadaşlar kısa kesicem şuan hızım 423 byte şok olmayın.Gerçekten öyle biliyorum sorun TTNette değil sorun bende ama nerede?
Yaptım 3 defa.Çuvaldızı hemen kendine batırmışsın.
Neden modemini yeniden başlatmayı denemiyorsun? Belki de sorun sadece budur. Bilindik 10 sn yöntemi.![]()
ya cidden benimde 1 mb sınırsız benim hızda yerlerde 100 mblık partı 18 saat diyo hasta olucam ya:S
Çüşş.Daha 5 gb indirdim hadi 15 geçsem bile 51 kb olması lazım 441 byte değil.15 gb'yi geçmiş olabilirsin.
İndirdiğin yerin sunucu yoğunluğu vb. şeylere bağlı olarak değişir o hız.Bide hangi programla indirdiğine de bağlı.
Benimki 56 danda düşük56 k dönemlerinde hiç olmazsa internet böyle bişey diyoduk,halimize şükretmek lazım![]()
Sen kaç yaşındasınya çocuk gibi konuşma ewt 8mbye kadar ama en düşük 52 kb buna bilmiyormusun.Ama şuan kb bile değilhmm şimdi anladım.zaten telekom 8 mbps hız verecez demiyor 8'e kadar verebiliyoruz diyor yani çok doğal bi şey bu
Genel olarak yavaş ama bir de yavaşlama olunca felaket oluyor benim için depremden kötüinternet genel olarak yavaş