81 ile bayilik. çok karlı iş fırsatı. 65 bin sermaye ile..

Bu konuyu okuyanlar

postakutusu555

Öğrenci
Katılım
6 Temmuz 2019
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
1
Yaş
44
Kurumumuz, hem zeka oyunları toptan ve perakende satışı yapmakta hem de Özel zeka oyunları atölyesi hizmetinde bulunmaktadır.
Yani hem ürün satışı (okul ve diğer kurumlar vs) yapmakta,hem de öğrencilere atölyede zeka oyunları eğitim hizmeti vermektedir.
Bilindiği üzere Milli Eğitim Bakanlığı 2023 Eğitim vizyon belgesinde okullarda merkezi sınavların ve ders sayılarının azaltılarak; Zeka oyunları atölyeleri gibi tasarım beceri atölyelerinin açılacağı belirtilmektedir. Merkezi sınavla öğrenci alan okullara sınav puanı verilirken çocukların bu faaliyetlerdeki başarılarının da puanlamaya katılması çalışmalarının yapıldığı bir gerçektir. Bu bağlamda zeka oyunları tüm Türkiye'de popülerliğini arttırmaktadır.

HİZMET ( EĞİTİM ) SEKTÖRÜMÜZ
Kültür Zeka Oyunları Atölyesi'nde Anaokulu, ilkokul ve Ortaokul yaş seviyesinde çocuklara hizmet vermekteyiz. Türkiye Satranç federasyonu ve Türkiye Zeka Oyunları federasyonu il temsilcileri ile işbirliği yaparak sertifikalı öğretmenlerimizle çocuklara oyunların tanıtımını yapmakta ve bu oyunları çocuklarımıza öğretip oynatmaktayız. Özellikle çok sınıflı ve fiziki altyapının yetersiz olduğu okulların öğrencilerine Özel zeka oyunları atölyesi olarak hizmet vermekteyiz. İddialı olan öğrencilerimize federasyon aracılığı ile sporcu lisansı çıkartılarak il ve iller arası turnuvalara katılımın sağlanmasına destek olmaktayız.

ÜRÜN SATIŞ SEKTÖRÜMÜZ
Milli eğitim Bakanlığına bağlı bazı resmi ve özel okullar, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı kreş ve Çocuk kulüpleri, Diyanet İşlerine bağlı çocuk kurslarına zeka oyunları atölyesi sınıflarının altyapısını kuran firmamız, çok yakında Türkiye çapında illere ve ilçelere bayilik vermeye de başlayacaktır. Ayrıca firmamız Hepsiburada.com gibi yurtiçi ve yurtdışı online satış yapan e-ticaret firmalara ürün tadariği yapmakta bunun yanında sitesinden de direkt satış yapmaktadır.

Ortalama iş kurma Maliyeti:
Nüfusu 100 bin'e kadar olan il ve ilçelerde 65.000 TL'ye kadar
Nüfusu 200 bin'e kadar olan il ve ilçelerde 70.000 TL'ye kadar
Nüfusu 300 bin'e kadar olan il ve ilçelerde 75.000 TL'ye kadar
Nüfusu 400 bin'e kadar olan il ve ilçelerde 80.000 TL'ye kadar
Nüfusu 500 bin'e kadar olan il ve ilçelerde 85.000 TL'ye kadar
Her ile sadece bir bayilik vermeyi planlıyoruz.

Bayilik alacak girişimciye destekler;
Personel desteği , Eğitim desteği, Proje desteği, Pazarlama desteği , Reklam desteği, Yer seçimi desteği, Bölge koruması , Ürün desteği (okul ve kurumlara satış için) , Teknik destek, web sitesi desteği , işyeri altyapı desteği (mobilya masa sandalye vs).

İşyeri açmak için gerekli olan temel ihtiyaçlar;
En az 80 metrekare zemin kat işyeri
Sertifikalı eğitmen ( sertifika bizim tarafımızdan temin edilebilecek)
Muhtelif Mobilya
Belediye ruhsatı, maliye açılış, sgk
Tadilat
Tabela
Lcd TV
Oyun çeşitleri
Broşür (reklam için)
Yazarkasa pos
İnternet sitesi
vb
 
Son düzenleyen moderatör:
Katılım
11 Haziran 2019
Mesajlar
387
Reaksiyon puanı
101
Puanları
28
Bilim eğitim önem vermesi lazım erdoğan ama anca fabrika satar bilim önem vermez fabrika kurmaz hatırlarsam 100 milyon dolar çalmıştı tam bilgim yok.
 

Son mesajlar

Üst