80lerde en çok dinlediğim şarkı

ouslu77

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bayaa çok büyükmüşsün Tehnaz. Benden de büyükmüşsün sen. Sevindim yaşıtım birileri olmasına. Ben de 77 liyim...

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
hmm bende çok sevindim yaşıtlarımın olmasına memnun oldum tanıştığıma evet baya büyüdüm 38 yaşıma doğru gidiyorum.yıllar yılları kovaladı bir baktım 38 yaşındayım giden yıllar gelmiyor herşey hatıralrla elimizde kaldı.

bu şarkılar bana güzel günleri hatırlatırken o güzel günler uçup gittti diye üzülüyorum.
boy georgenin kasetini alırdım 86 larda dinlerdim sıraya girerdik kaset doldurmak için sende hatırlarsın 1 hafta beklediğim olurdu bir kaset doldurmak için.

ouslu77

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Çocuk ve aile sahibisinizdir sanırım siz de benim gibi ? Memnun oldum abicim. :)

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
bende memnun oldum kardeşim hayır evli değilim kısmet olmadı evlenmek.
ekonomik ve çeşitli etkenler sebebiyle evlenmek kısmet olmadı.

bu şarkıyı çok severdim
sen beni ağlatmak mı istiyorsun diyor şarkıda aklımda kalan sözler böyle

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Allah razı olsun kardeşim iş olsa kolay gelir inşallah ama işsizim evdeyim
servisde bilgisayar bölümünde çalışıyordum teknisyen olarak yıldırdılar beni rest çektim işten ayrıldım nolacak bilmiyorum.

sonu nereye gider bu boşluğun bilinmez ama işte internete takılıyorum boşluğu doldurmaya çalışıyorum
Allah kismeyi boş işsiz bırakmasın Allah sağlık versin

herşeyin başı sağlık arkadaşlar sağlığınıza dikkat edin spor yapın ders çalışın derslerinizi ihmal etmeyin okumadan işe girilmiyor artık öyle bir dönemdeyiz
benim sağlık sorunları var kronik kireçleme sırt boyunda daha şifa bulamadım.

ouslu77

Asistan
Reaksiyon puanı
0
BEn de özel bi şirketin dış ticaret satınalma bölümünde çalışıyorum. Güzel görünüyor uzaktan ama maaş az. Zaten İzmir de maaşlar çok az. Evliyiz ve çocuk var. Allah tan hanım da çalışıyor sağolsun. Geçinmeye çalışıyoruz.

volkanos

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Anlıyorum Allah yardımcımız olsun bu zamanda geçinmek çok zor
özlüyorum 80li yılları çocukluk dönemlerim çok güzel yıllardı insanlar daha doğaldı yeryüzü daha doğaldı
şimdi herşey maket olmuş yapmacık olmuş işsizlik çok geçim derdi çok insanlar hep hasta
depresyonda sinirli ben küçükken gülle oynardım sokakta şimdi sokakta oyun oynayan çocuk görüyormusunuz sokakta oyun oynayan çocuk kaldımı hepsi bilgisayar başında oyun oynuyor.

internetin kıymetini bilin arkadaşlar bilgi aslanın ağzında bilgi çok önemli bu zamnda internette hep bilgi edinin bilgiden zrara gelmez araştırın bilgi yarışmalarına katılın kişisel gelişim kitapları okuyun günümüz dünyası bilgi yarışmasına döndü ne kadar çok bilgi o kadar iş bilgisi olmayan ve bilgilerini uygulamayanlara ekmek yok.
new romantic dalında ilk şarkı söylemeye 19 yaşında başladı boy george.
şimdi boy george de 48 yaşına yaklaştı bizde yaşlandık dünyanın çarkı böyle dönüyor birileri yaşlanırken sonra yeni nesil geliyor.

vay be boy george daha gençmiş ben onu daha yaşlı zannediyordum 50 yaşına yaklaşmış.

Childd

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben 90'larda doğmama rağmen hep 80'lerin müziğini sevmişimdir,gerçek müzik o zamanmış,gerçek insanlık o zamanmış,samimiyet,içtenlik,dürüstlük herşey varmış,sadece 80'ler değil 70'lere dair bir çok grubu dinlerim ama 90'lardan fazla grup dinlediğim söylenemez 90'larda doğmama rağmen.O dönemler iyiymiş aslında ,durumlar yokmuş doğru ama durumların olmayışı mücadeleyi gerektirmiş bu da çok önemli. Bende 90'larda oynadığım oyunları özlüyorum yani segayla oynadığım oyunları özlüyorum,sabah kalktığımda tsubasa izlemeyi özlüyorum ninja kaplumbağa izlemeyi özlüyorum,o zamanlar çok iyi geliyordu hatta bittiğinde haftaya beklemek koyuyordu insana.O dönemler güzel gelirdi yani.Bu arada 80'ler ve 70 lerden bazı dinlediğim sanatçıları yazıyım.

Survivor,Genesis,Led zeppelin,Chuck Berry,White Lion,Whitesnake,Judas Priest,Winger,Twisted sister diye gider.

Umarım sayfayı işgal etmemişimdir.

ouslu77

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben 60 ların müziğini severim... Adını verdiğin bu müzik gruplarının temelleri hep 60 lı ve 70 li yıllarda atıldı Childd kardeşim.