8. Sınıftayım sınıf değişikliği istiyorum

Sivasssslııı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba abilerim ablalarım ben 8. Sınıfa gidiyorum biliyorsunuz malum lgs sınavım var ve bunun için gerçekten çalışıyorum okulumda yaptığım davranışlar yüzünden sınıfım değiştirildi ancak yeni sınıfımda ne ders anlayabiliyorum nede hocalar hoşuma gitmiyor ben ailem ile görüştüm ben şuanki sınıfımı değiştirip başka gitmek istiyorum sınıfta gerçekten ders anlayamıyorum acaba ailem müdür ile görüşse beni başka bir sınıfa alırlar mı eğer almazlarsa ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,464
Merhaba abilerim ablalarım ben 8. Sınıfa gidiyorum biliyorsunuz malum lgs sınavım var ve bunun için gerçekten çalışıyorum okulumda yaptığım davranışlar yüzünden sınıfım değiştirildi ancak yeni sınıfımda ne ders anlayabiliyorum nede hocalar hoşuma gitmiyor ben ailem ile görüştüm ben şuanki sınıfımı değiştirip başka gitmek istiyorum sınıfta gerçekten ders anlayamıyorum acaba ailem müdür ile görüşse beni başka bir sınıfa alırlar mı eğer almazlarsa ne yapmam gerekiyor şimdiden teşekkür ederim.

Yanına bir kaç arkadaşının velisini alıp birlikte itiraaz ederseniz işiniz dahada kolaylaşır.

Sivasssslııı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
pazartesi gitcem konuşcam geçmek istediğim sınıfın hocasını tanıyorum 6 ve 7. sınıfta ordaydım dilekçe de vercem sıkıntı çıkarsa meb e gitcez falan dicez hadi hayırlısı

AlpErTr

Öğrenci
Reaksiyon puanı
31
Okulda yaptığın davranışları biraz açarmısın. Şeytan ayrıntıda gizli derler. Sınıf değiştirme olayı kolay kolay yapılan bir işlem değil. Sen olayın iç yüzünü tam olarak anlat ki birileri de sana gerçekten çıkış yolu bulabilsin.