Fazla mantıklı olmaz. Çünkü o fiyata Galaxy S9+ var. Note 9'a yeticek param var diyorsanız bekleyebilirsiniz.Evet arkadaşlar fiyatlar zamlandı bende iphone aldıgıma pişman olmaya başladım satmayı düşünüyorum 6 aylık telefon sizce mantıklı iş yapmış olur muyum?
Satın ek para ile note 9 alın. Note8 eskiyecek 1 aya.
Bence değil. Hem o fiyatlar hemen 2. Ele yansımazEvet arkadaşlar fiyatlar zamlandı bende iphone aldıgıma pişman olmaya başladım satmayı düşünüyorum 6 aylık telefon sizce mantıklı iş yapmış olur muyum?
Fazla mantıklı olmaz. Çünkü o fiyata Galaxy S9+ var. Note 9'a yeticek param var diyorsanız bekleyebilirsiniz.![]()
6000TL ile satılacağı çok açık.s9+ biraz zarif biraz bayansı gibi geldi bana ayrıca kalemli seviyorum ben. Note 9 kaç lira olur ki tahminen? 8 şuan 4.500 falan 9 kaç olur ilk çıktıgında?
7000.s9+ biraz zarif biraz bayansı gibi geldi bana ayrıca kalemli seviyorum ben. Note 9 kaç lira olur ki tahminen? 8 şuan 4.500 falan 9 kaç olur ilk çıktıgında?
kalemi yokBence bekle, note 9 çıksın. S9+ ucuzlar, onu al.
arabistanda ucuz olur oraya gidemem ordan nası alıırm?kalemli istiyorsanız beklemek gene mantıklı.
Reis tahminlerin ne kadar da tutuyor,senle bi süper loto oynayalım7000.
X ve Note 8 birisi 1000 öbürü 950 dolardan çıkmış iki cihaz.
X 6100'ken Note 8 5000'di sonra 5500'e çıktı 2-3 ay önce. Şimdi X 7500. Note 8'in fiyatı artmaz fakat Note 8 ile aynı veya daha fazla fiyata çıkacak Note 9 en az 6500-7000 olur. X'e herkes 5000-5500 olur derken 6000 ve üstüne hazır olur diyordum ilk fiyat açıklanırken tuttu.![]()
Bence mantiksiz olur note 8 ve i8plus cok iyi cihazlar. Ben note 8 kullaniyorum ve cok memnunum artin kamera ekran olur eksinde pil olurEvet arkadaşlar fiyatlar zamlandı bende iphone aldıgıma pişman olmaya başladım satmayı düşünüyorum 6 aylık telefon sizce mantıklı iş yapmış olur muyum?