8 GB Asus Eee PC'nin Fiyatı

Bu konuyu okuyanlar

Berkin Bozdoğan

Müdavim
Katılım
18 Mayıs 2005
Mesajlar
4,926
Reaksiyon puanı
38
Puanları
0

Asus'un minik dizüstü bilgisayarı Eee PC'nin 8 GB'lık modeli de fiyatlandırılarak görücüye çıkmış durumda. Aralık'ta dağıtılacak modelin fiyatını açıklıyoruz.

Asus'un minik dizüstü bilgisayarının büyük ilgi çekmesinin en önemli sebebi kesinlikle 1 kilonun altında olması ve aynı zamanda uygun bir fiyata satılması. Bilirsiniz, yüksek taşınabilirliğe sahip dizüstü bilgisayarlar genellikle birkaç bin lira civarında etiketlere sahip olur. Bu ürün ise bin liranın altında bir fiyata yurt dışında satışta. Yeni gelen 8 GB katı hal depolama birimine sahip ürün ise yine bu sınırlar içinde kalıyor. Tabii ülkemize geldiğinde kaça olur bilemiyoruz.

Uygun Fiyat Devam Ediyor

8 GB katı hal depolama birimine sahip olan asus Eee PC'nin satış fiyatının 499 dolar olacağı belirtiliyor. Zaten fiyatlandırma politikalarını değerlendirdiğimizde bu fiyat (beş yüzden bir eksik) anlaşılabilir bir ücret. Aynı zamanda bir de yeşil renk Asus Eee PC de seçenekler arasına eklenecek.

SDN - http://shiftdelete.net
 

Alustriel

Öğrenci
Katılım
19 Aralık 2007
Mesajlar
1
Reaksiyon puanı
0
Puanları
0
türkiye'de 600 dolar+kdv olur o. meraklıları verebilir o parayı ancak ben 2 gb olanı ile de gayet mutlu olabilirim, sonuçta bir sd kart ile sorun hemen çözülüyor :D
tabii her şey bu kadar kolay değil, 8 gb'nin üzerinde 1 gb ram var. otur oyun oyna ne yaparsan yap. :)
 
Üst