BehzatAmirim
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 6,972
Faturasıda varmış ?Face id de tamamsa olur deseydin. ??
Mesaj otomatik birleştirildi:
9000₺ hatırlıyordum.9500 yazmış ?
Faturasıda varmış ?Face id de tamamsa olur deseydin. ??
Az daha eklesen s22 var ikinci el.Faturasıda varmış ?
9000₺ hatırlıyordum.9500 yazmış ?
Ekli dosyayı görüntüle 173662
iPhone 11 bulurum ?Az daha eklesen s22 var ikinci el.
hocam donmuyor ya wp den numaramı da verdim goruldu atıp gidiyor acayip ayar oldumDüşür azcık ?
Ohooo,böyleleri çok görürsün.Dolu bunlardan.Ara,dönmezse başka ilana bak.hocam donmuyor ya wp den numaramı da verdim goruldu atıp gidiyor acayip ayar oldum
Ya da başka hesaptan yaz.Numara iste.Başka numara ile konuş.İşe yarıyor ?Ohooo,böyleleri çok görürsün.Dolu bunlardan.Ara,dönmezse başka ilana bak.
Az daha eklesen s22 var ikinci el.
denicem hocam XR olmazsa . A52s var 2.el 3 ay kullanılmıs bide iphone se var 98 saglıkOhooo,böyleleri çok görürsün.Dolu bunlardan.Ara,dönmezse başka ilana bak.
Ya da başka hesaptan yaz.Numara iste.Başka numara ile konuş.İşe yarıyor ?
XS alın hocam ? XS daha ucuz piyasada.denicem hocam XR olmazsa . A52s var 2.el 3 ay kullanılmıs bide iphone se var 98 saglık
hocam bası Xs satıcıları face id gitti kendı kendine diyor alınır mı oyle olanlar ?XS alın hocam ? XS daha ucuz piyasada.
Kendi kendini gitme ihtimali felan yok hocam.Hepsi dolandırıcı.Yok güncellemeyle gitti şöyle böyle.Ekranı değiştirirken bozdular diyemiyorlar.hocam bası Xs satıcıları face id gitti kendı kendine diyor alınır mı oyle olanlar ?
Hocam gezerken 7500 3 aylık s20fe buldum alınır mı kutu fatura varKendi kendini gitme ihtimali felan yok hocam.Hepsi dolandırıcı.Yok güncellemeyle gitti şöyle böyle.Ekranı değiştirirken bozdular diyemiyorlar.
Pazarlık?Hocam gezerken 7500 3 aylık s20fe buldum alınır mı kutu fatura var
Hocam yaparızda ne kadar iner bilmem alınır mı snapdragonlu verisyonmusPazarlık?
Alınabilir.Hocam yaparızda ne kadar iner bilmem alınır mı snapdragonlu verisyonmus
İstanbul Fatih Tahtakale de telefonAlınabilir.
Yer neresiydi?
vatandan alınıs kutu fatura mevcutmusAlınabilir.
Yer neresiydi?
Hocam xr xs bulamıyorum bulsam bile donmuyorlar yarın veya salı günü kesin tel alıyorum S20FE alıyor gibiyim bide yanında 98 saglıklı se var hangisi beni mutlu ederDediğim cihazlara bakabilirsiniz.
•iPhone XS
•iPhone XR
•Mi11T Pro
•OnePlus 8 Pro
•S20FE
•S21 FE
•S21
S20 FE tabii ki, SE'nin 2. nesil olduğunu var sayıyorum. Eğer XS veya XS Max olsaydı senin kriterlerine bağlı seçim yapılabilirdi. SE2 çok güçlü bir cihaz ama kamera donanımı, ekran vs. S20 FE daha iyi.Hocam xr xs bulamıyorum bulsam bile donmuyorlar yarın veya salı günü kesin tel alıyorum S20FE alıyor gibiyim bide yanında 98 saglıklı se var hangisi beni mutlu eder
Kesinlikle S20 Fe mutlu eder.Se 2020 kullanıyorum.Batarya olayı sıkıntı ve ultra geniş açı lens yok.İPhone alacaksan Xs ve üzeri alman lazım.(Miniler hariç)Hocam xr xs bulamıyorum bulsam bile donmuyorlar yarın veya salı günü kesin tel alıyorum S20FE alıyor gibiyim bide yanında 98 saglıklı se var hangisi beni mutlu eder
Oyun oynamıyorsan mutlu eder.Hocam xr xs bulamıyorum bulsam bile donmuyorlar yarın veya salı günü kesin tel alıyorum S20FE alıyor gibiyim bide yanında 98 saglıklı se var hangisi beni mutlu eder
Hocam oyun var ama öyle günde 4-5 saat değil haftada 1 2 defa oda 1 saat felan oynuyorum oda oyle okey flnOyun oynamıyorsan mutlu eder.
Yarın alıyorum büyük ihtimal s20 fe yi teşekkür ederim.S20 FE tabii ki, SE'nin 2. nesil olduğunu var sayıyorum. Eğer XS veya XS Max olsaydı senin kriterlerine bağlı seçim yapılabilirdi. SE2 çok güçlü bir cihaz ama kamera donanımı, ekran vs. S20 FE daha iyi.
Okey felan birşey olmaz.PUBG,CoD vs. oynamıyorsan al.Şimdiden hayırlı olsun ?Hocam oyun var ama öyle günde 4-5 saat değil haftada 1 2 defa oda 1 saat felan oynuyorum oda oyle okey fln
Yarın alıyorum büyük ihtimal s20 fe yi teşekkür ederim.