750-1000 TL Arası Akıllı Telefonlar

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Halktaki samsung sevgisini anlamış değilim :D T50 hakkında ne düşünüyorsunuz hocam
Bende de tam tersine samsung düşmanlığı var hani note serisi güzel severim ama genede almam param olsada.Burda genci yaşlısı çoluğu çocuğu millet paso samsung almış zaten burdaki telefoncularda başka marka da yok hangisi fazla satsa onu getirtiyorlar mesela discovery de getirttiler.İşin kötü tarafı alıyorsun bi melodini değiştir herkeste aynı melodi herkeste aynı bildirim sesi teknolojiden ne kadar anlamayan insan varsa elinde samsung var bir tane samsung kullanıpta anlayanı görmedim.Tabi burası için geçerli bu başka yerleri bilemem.Adam gidiyor telefoncuya zaten anlamıyor telefoncuda bakıyor hepsi samsung telefoncu da en yaygın samsung işte başarılı falan derken herkeste samsung.İşte sırf bu yüzden bile tercih etmem.Ben gidip sony alsam buralarda neredeyse yok denecek kadar azdır sony kullanan gören aa bu hangi telefon bir bakayım falan diyor.Ya bide 35 liralık telefonla 2300 liralık telefon aynı şekilde çalıyor insan durup bir düşünür ya :D

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bende de tam tersine samsung düşmanlığı var hani note serisi güzel severim ama genede almam param olsada.Burda genci yaşlısı çoluğu çocuğu millet paso samsung almış zaten burdaki telefoncularda başka marka da yok hangisi fazla satsa onu getirtiyorlar mesela discovery de getirttiler.İşin kötü tarafı alıyorsun bi melodini değiştir herkeste aynı melodi herkeste aynı bildirim sesi teknolojiden ne kadar anlamayan insan varsa elinde samsung var bir tane samsung kullanıpta anlayanı görmedim.Tabi burası için geçerli bu başka yerleri bilemem.Adam gidiyor telefoncuya zaten anlamıyor telefoncuda bakıyor hepsi samsung telefoncu da en yaygın samsung işte başarılı falan derken herkeste samsung.İşte sırf bu yüzden bile tercih etmem.Ben gidip sony alsam buralarda neredeyse yok denecek kadar azdır sony kullanan gören aa bu hangi telefon bir bakayım falan diyor.Ya bide 35 liralık telefonla 2300 liralık telefon aynı şekilde çalıyor insan durup bir düşünür ya :D

Al bendende o kadar :D Elimdeki discovery'i abime verme sebebimde tam anlamıyla buydu. Sürünün bir parçası olmak değilde kendimin bir parçası olmak daha çok cezbediyor :D Samsung,discovery vs. telefonlar herkeste var ve bunlar bıktıran şeyler. Daha bilinmedik telefonlar daha çok hoşuma gidiyor :D Param olsa z3 compact alıp çekilirim kenara ama lakin bütçe yeterli değil hocam :D

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Hocam bizeuygun.com'da 999 liraya Xperia Z var. Asus yerine secilebilecek bir telefon mudur napabilirim sizce?

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Hocam bizeuygun.com'da 999 liraya Xperia Z var. Asus yerine secilebilecek bir telefon mudur napabilirim sizce?
İşlemcisi eski ayrıca o telefonda aşırı ısınma var daha ilk çıktığında kullanmıştım ordan biliyorum.Donanımı 1080p ekran için yetersiz o kapaklar zamanla aşınıyor zaten bide üstüne kulaklık yeri bile kapaklı.Bence kesinlikle uzak durulması gereken bir model.Genede sen bilirsin ben onu alacağıma parayı köşeye koyar biraz daha biriktirip z1c alırım çok daha iyi.Kesinlikle alma derim.

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Z1 ekranı kadar kötü ekran görmedim fiyata göre görüş açısı çok kötü.

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ne önerirsiniz peki beyler internetten alim yapicam 1000 tl civarlarina cikicamda hata yapmak istemiyorum yardim ederseniz cok memnun olurum :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
sakına hele tavsiyem olarak iphone, sony, htc ne casperı ne generali yah bırakın yazık paranıza

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Nexus sade xperia kötü geliyorsa G2 ye bakmalısın :)
G2yi uygun bi fiyatta internette bulabilirsem almaya calisacagim tum ozelliklerimi karsiliyor fakat para denklestirmek sıkıntı olacak. Almazsamda diger telefonlar pisman edecek. Sagolun yardimlariniz icin

alpercakmacik

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de 750-1200 tl arası bakıyorum;
-turkcell,gm,asus,casper vb. model istemiyorum
-ön kamerası iyi olsun
-android l gelebilecek olan model arıyorum
-not:internetten alışveriş yapmıyorum o yüzden teknoloji marketlerindeki fiyattan alacağım

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben de 750-1200 tl arası bakıyorum;
-turkcell,gm,asus,casper vb. model istemiyorum
-ön kamerası iyi olsun
-android l gelebilecek olan model arıyorum
-not:internetten alışveriş yapmıyorum o yüzden teknoloji marketlerindeki fiyattan alacağım

Hocam 1200 civarlarına rahat çıkabilecekseniz bence düşünmeden LG G2 tercihini seçebilirsiniz. Teknoloji mağazalarından gidip biraz kurcalayın zaten haklı olduğum konusunda hemfikir oluruz :) Para sıkıntı çekmesem bende hiç düşünmeden G2 alırdım ama para denkleştirmek biraz zor olacak ama bakacağız :D

arruabarrena

Asistan
Reaksiyon puanı
13
arkadaşlar sizce note 3 veya note 2ye android l gelir mi?

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar sizce note 3 veya note 2ye android l gelir mi?

Alacağını sanmıyorum hocam ben.

Beyler fiyat sıkıntısı yüünden G2'yi elemek zorunda kalıyorum yine başınıza dert oldum :D
Son birkaç karar olarak
-Xperia Z
-Asus Zenfone5
-Moto G
-LG G2 Mini
-GMD 2
-Xperia M2

Azda olsa hoşuma gidenler bunlar beyler. Birtürlü karar veremediğimden dolayı cidden bu durum sinir bozucu olmaya başladı.

Ümitt

Profesör
Reaksiyon puanı
52
Bence Moto X - G olabilir. Saf Android olması daha avantajlı bence :)

CemreSeo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Al bendende o kadar :D Elimdeki discovery'i abime verme sebebimde tam anlamıyla buydu. Sürünün bir parçası olmak değilde kendimin bir parçası olmak daha çok cezbediyor :D Samsung,discovery vs. telefonlar herkeste var ve bunlar bıktıran şeyler. Daha bilinmedik telefonlar daha çok hoşuma gidiyor :D Param olsa z3 compact alıp çekilirim kenara ama lakin bütçe yeterli değil hocam :D

Aynen Katılıyorum hocam

RoketLiSaVasTReni

Profesör
Reaksiyon puanı
2,554
Alacağını sanmıyorum hocam ben.

Beyler fiyat sıkıntısı yüünden G2'yi elemek zorunda kalıyorum yine başınıza dert oldum :D
Son birkaç karar olarak
-Xperia Z
-Asus Zenfone5
-Moto G
-LG G2 Mini
-GMD 2
-Xperia M2

Azda olsa hoşuma gidenler bunlar beyler. Birtürlü karar veremediğimden dolayı cidden bu durum sinir bozucu olmaya başladı.
Zenfone 5 güzel ama pil performansı sanırım sıkıntılıydı onu bir araştırman lazım.Bu listede en iyisi gmd 2 kalıyor bana göre xperia zyi ise daha önce söylediğim gibi kesinlikle ele.

Grimwood

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Zenfone 5 güzel ama pil performansı sanırım sıkıntılıydı onu bir araştırman lazım.Bu listede en iyisi gmd 2 kalıyor bana göre xperia zyi ise daha önce söylediğim gibi kesinlikle ele.
Hocam kararimi verdim hem parami ziyan etmek istemiyorum hemde sonradan psimanlik yasamak istemedigimdan tercihim LG G2 oldu. İnsallah digrr arkadaslar icinde hayirlisi olur :)

remaz3442

Asistan
Reaksiyon puanı
51
700-100 TL arasındaki bütçe için en uygun model Avea'nın vermiş olduğu "Intouch 3 Large".

• Ekran5 inç ekran
  • İşletim SistemiAndroid 4.2.2 (Jelly Bean)
  • İşlemci1.3 GHz Çift çekirdekli işlemci
  • Kamera5 MP kamera ile otomatik odaklama , Gelişmiş Kamera Seçenekleri
  • RAM1GB RAM
  • Hafıza4 GB Dahili Hafıza
  • Batarya2000 mAh, Li-Ion pil
  • UygulamalarAvea Tema ve Ön Yüklü Avea Uygulamaları

assasainturk

Asistan
Reaksiyon puanı
17
eved arkdaşlar ben nokia 925 kullanıcısıyım bence l925 i gönül rahatlıyıyla alabilirsiniz ben ilk aldığımda arkadaşlarımın yanına gittim ve teli çıkardım çok şaşırdılar nokia aldım diye :) sonra gece bir fotograf çektiğimde çok beğendiler resmen gündüz çekim yapmış gibi oldu ve arkadaşlarım şimde l1020 alıcaklar tabi fiyatı düşsün o yüzdan wp den şaşmayım ve son olarak 3-4 yıl sonra 24 sn şarz olucak telefonlar ve araştırmalar başladı nokianın satın alım işlemleri bititnce bu çalışmalar hemen başşlatıldı sorularınızı sorabilirsiniz :) iyi günler iyi akşamlar I LOVE YOU LUMİA 925

Çok iyi dedin Wp den şaşılmaz.

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Nokia Lumia size uyar bence.

Klaskurli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhab arkadaşlar ben sizden yardım istiyecem ben telefon almaya niyetlendim sizce bu telefon hakkında bilginiz varsa vere bilir misiz general mobile discovery 2 sizce nasıl telefon ? sizin önericeğiniz telefon varsa beklerim fiyat bakımında da uygun olsun şimdiden TEŞEKKÜRLER.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kesınlıkle samsungu u oermıyorum bence hata yaparsız sarj yerı sıkıntı tel ıle konusamıyorum bıle ses acıp kapama dugmesı de bozuldu :((( daha 1 yıl bıle olmadı

zooma41

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
casper via v8c internette casper garantili 850 TL'ye bulunabiliyor. 1-2 ay içinde daha da ucuzlar. Asus kolay bulunamıyor ve çok kaba. Asus'un ilk telefonu denmiş ama zamanında Asus'un windows telefonlarından çok çektiğimi belirtmek isterim. Samsung Omnia windows phone maceramdan sonra bir daha da WP'ye yanaşmam herhalde. Bence f/p , görünüm olarak casper öne çıkıyor bu fiyat aralığında. Tek eksiği sadece beyaz renk olması.