Haber 72 yaşındaki İbrahim Tatlıses evleniyor!

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
ibrahim-tatlises-evleniyor-mu-tatlises-ten-flas-aciklama-PXksG.jpg

İbrahim Tatlıses, oğlu İdo Tatlıses ile gelini Yasemin Şefkatli'nin ikiz bebekleriyle tekrar dede olmanın sevincini yaşıyor. İbrahim Tatlıses'in toplam 9 torunu bulunuyor. Ayrıca 7 çocuğu olan ve daha önce 3 kez evlenen Tatlıses, yeniden evlenme kararı aldığını duyurdu.

Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

Reaksiyon puanı
993
Biz de 34 yaşında hâlâ düzen kurmaya uğraşalım izlemeye gelmişiz 😀

Penetrator God

Doçent
Reaksiyon puanı
541
Adam headshot yedi ve yaşı da 70'i geçti ama hala karı idare edebilecek gücü kendinde bulabiliyor. Ne diyeyim maşallahı var.

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,441
Dünyanın kapatma butonu hangi güncelleme ile gelicek arkadaşlar?
Bazen diyorum da insanlık Nükleer füzeyi yemezse akıllanmaz. Yok abi bu gidişle füzeyi kebeplayıp yicekler.
Açgözlülük, yalancılık, ölücülük, Fırsatçılık, ünlü olma derdi vs vs durum çok vahim

Penetrator God

Doçent
Reaksiyon puanı
541
Yok yere ünlü olan birisi, maşallahı yok parası var.

Onu ünlü ve zengin edenler düşünsünler artık. Ben zaten kişisel olarak sevmem. Fakat adamın kadınlara olan düşkünlüğü ve ilerleyen yaşına rağmen bu yönde gösterdiği performansına bir erkek olarak şaşırtıcı. Yani adam şarkı söylemeyi unuttu ama bir türlü diğer şeyini unutamadı.

barisbiyik

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,061
Onu ünlü ve zengin edenler düşünsünler artık. Ben zaten kişisel olarak sevmem. Fakat adamın kadınlara olan düşkünlüğü ve ilerleyen yaşına rağmen bu yönde gösterdiği performansına bir erkek olarak şaşırtıcı. Yani adam şarkı söylemeyi unuttu ama bir türlü diğer şeyini unutamadı.
Ben o olaydan sonra nasıl hayatta kaldığına en çok şaşkınım sadece olanlardan hiç ders çıkarmadı her zaman aynı karakterdeydi yani