7-Zip Theme Manager

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
http://www.7ztm.de/

Sıkıştırma programları arasında en çok kullanılanlardan biri olan 7Zip programının simge ve araç çubuğu düğmelerini değiştirebilen ücretsiz bir tema yazılımıdır.

Programı açtıktan sonra Toolbar Themes bölümünü seçip sol panelde listelenen araç çubuğu temalarını önizleme yaparak seçtiğiniz temayı Activate Theme düğmesine tıklayarak yükleyebilirsiniz.

Eğer sıkıştılmış dosyaların simgelerini değiştirmek istiyorsanız FileType Themes bölümünden seçim yapıp yine Activate Theme düğmesine tıklamalısınız.

Program içerisinden Update program / themes düğmesi ile program güncellemelerini değiştirebilir ve yeni temalar indirilmesini sağlayabilirsiniz.

7-Zip Theme Manager ayrıca 7Zip programı ile kendinen açılan arşivler oluşturulduğunda kullanılan simgeyi de değiştirmeiniz sağlamaktadır.

Program taşınabilir sürümdür ve kurulum gerektirmeden kullanım imkanı sunar.

Bu sürümde 22 adet dosya tipi teması ve 90 adet araç çubuğu teması içermektedir.

Kaynak

7ztm_preview_1.jpg

7ztm_preview_2.jpg

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
7-zip'in gerçekten tek önemli eksiğini kapatıyor
Görsellik :)
Ben zaten burada birkaç hafta boyunca kendim kullanmadığım programları önermiyorum.

__kadıköyRAP__

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,148
7zip'i ben de o yüzden varsayılan olarak kullanmıyordum, şimdi güzel oldu :)

29kth7c.jpg

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
Ben de şunu kullanıyorum

7zip-mini.jpg

Hem çok iyi sıkıştırıyor 2358 mb dosyayı zip ile 1876 rar ile 1724 7z ile 1635 haline getirdim.
Hatta touchpad driver'ı var 300mb inanmazsan link de yollarım 3mb haline getirdi 7zip :D