öncelikle o yaştaki çocugu tablet vermeni önermem kardeşimde o yaşta oda çok zırlıyor ama vermiyorum şimdiden alışmasın diye alırsanda en ucuz tableti al ama saglam istiyorsan fiyatı 500-600 tl den aşşa çekmemen lazım buda en az olarak 600Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere 7 yaşındaki çocuk için tablet tavsiyesi lazım. Android mi yoksa windows mu almalı?
300 liraya kadar limitim var ama işimi görecek daha ucuz f/p ürünü tabletler de olabilir.
@ebuyusuf
Mesaj atmamışsınız fakat ben yine de size bu setlerden ne almalısınız onları önereyim :
4M Enviro Battery/ Çevreci Pil - 3261 | 25,99TL - D&R : Hobi-Oyuncak
4M Mutfak Bilimi (Kitchen Science) 3296 | 30,49TL - D&R : Hobi-Oyuncak
Bu ikisini alırsanız , belirlediğiniz bütçenin yaklaşık 1/6'sı oluyor.Onun dışında ek olarak :
4M Kidz Labs/ Windmill Generator/ Rüzgar Jeneratörü - 3267 | 25,99TL - D&R : Hobi-Oyuncak
4M Static Science / Statik Elektrik 3354 | 30,49TL - D&R : Hobi-Oyuncak
Ve özel önerim :
4M 3D Art Pad Dinosaur 3700 | 25,99TL - D&R : Hobi-Oyuncak
Madem resim çiziyormuş , birde bunu denesin.
Arkadaşlar başlıkta da belirttiğim üzere 7 yaşındaki çocuk için tablet tavsiyesi lazım. Android mi yoksa windows mu almalı?
300 liraya kadar limitim var ama işimi görecek daha ucuz f/p ürünü tabletler de olabilir.
Herkes 7 yaşındaki çocuk tabletle oynamamalı gibi yorumlar yapmış. Ben bu işin uzmanıyla tanıştım o bile çocuğuna oynaması için cep telefonunu veriyodu.Aramızda telefonunu oynaması için çocuğuna veya yeğenine vermeyen pek az kişi vardır. Nitekim teknoloji haytımıza girdikçe bazı durumlar kaçınılmaz oluyor.
Ben çocuğuma tablet aldım. İlk bir kaç ay oynadı. Bahçeli bir eve taşındım. Dışarıda çamur, kum, toprakla oynamasına izin veriyorum. Hatta bazen çamur adam olarak geliyor eve.Şimdi tabletin yüzüne bile bakmıyor. Demek ki durum çocuğa ve şartlara göre değişiyor.
Tablet tavsiyesine gelince. Biraz bütçeni aşar ama Samsung tab 4 al. Yanına birde flip cover kılıf al.(Diğer kılıflar köşeleri açık bıraktığı için korumuyor) Çünkü çocuklar minicik elleriyle tableti tutamayıp düşürüyorlar, bir kaç düşüşten sonra tablet çöp.
antika o bulaşma ona tab 4 al daha iyi olur.Aramızda telefonunu oynaması için çocuğuna vermeyen pek az kişi'den biri de benim.Ama ben vermesem nolucak amca,dayı kimde bulduysa oynuyor.Hem şimdiki çocuklar bir farklı ilk defa gördüğü bi telefonda bile büyüklerin yapamadığı ayarları yapıyor...
Ben de duydum bir arkadaştan kontrollü şekilde kullanılırsa zeka gelişimine katkı sağlayacak oyunlar var diye..
Bazı arkadaşlar zannediyor ki biz bu tableti vericez çocuğun eline kapatıcaz bir odaya yemeğini suyunu vericez devam....sizin düşündüğünüz kadar biz de düşünüyoruz elbet!
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Ya da şöyle bir makine ucuz tabletlerden daha iyi mi iş görür acaba?
Apple iPad Tablet PC Modeller Sahibinden Satılık sıfır 350 TL'ye sahibinden.com'da - 222295755
antika o bulaşma ona tab 4 al daha iyi olur.
olabilir ama çocuk hızla bilince ulaşçak zamanla beğenmez olucak çok teknolojiyi takip etmiyorsa beğenir.tab 3 işimizi görmez mi?
tab 3 işimizi görmez mi?
Siz de kullanacaksınız sanırım. 8GB olanı alın sd kartla desteklersiniz.