bu sene lgs ye gireceğim bende lgs ye şimdiden odaklanmalısın ve lgs de matematik yapamadan iyi bir liseye gitme oranın çok düşük bol bol matematik çözersen kendini sınamış olursun ama gerçekten çok çalışsan bile matematiği yapamıyorsan yapacak bir şey yok matematik biraz da yetenek işi diyebilirimMatematiğim hariç bütün dersler uçuyor ama matematik hariç ve mat çalışmayı sevmiyorum mecburen yapmak zorundayım
HMM teşekkür ederim çalışınca 20 sorudan 2 yanlış geliyor ama sevmediğim için nefret ederek çalışıyorum bazen bide gaza gelince baya iyibu sene lgs ye gireceğim bende lgs ye şimdiden odaklanmalısın ve lgs de matematik yapamadan iyi bir liseye gitme oranın çok düşük bol bol matematik çözersen kendini sınamış olursun ama gerçekten çok çalışsan bile matematiği yapamıyorsan yapacak bir şey yok matematik biraz da yetenek işi diyebilirim
Mesaj otomatik birleştirildi:
benim lgs de tek güvendiğim ders matematik diyebilirim hem standart sapma dan hem de matematiğin yüksek katsayısından güzel bir başarı elde edeceğime inanıyorum, bu arada çözerken de motive ve konsantre olmalısın
ya cidden ben matematikde soru yapınca çok seviniyorum hele doğru çıkınca çünkü baya uğraşıyor insan, sonucuda doğru olunca motive oluyor yanlış yapınca üzülme yanlışların doğrularından daha önemli yanlışlarını öğren başarılarHMM teşekkür ederim çalışınca 20 sorudan 2 yanlış geliyor ama sevmediğim için nefret ederek çalışıyorum bazen bide gaza gelince baya iyi
Teşekkür ederim tavsiye için ?ya cidden ben matematikde soru yapınca çok seviniyorum hele doğru çıkınca çünkü baya uğraşıyor insan, sonucuda doğru olunca motive oluyor yanlış yapınca üzülme yanlışların doğrularından daha önemli yanlışlarını öğren başarılar![]()
ne demek yardımcı olabildiysem ne mutlu banaTeşekkür ederim tavsiye için ?
aynen öyle soru çözmen önemli ve sık sık deneme çözmende güzel olurSenin yerinde olsam 8. sınıf konularına şimdiden başlardım youtube dan video açıp tek tek konulara aşinalık kazanırdım elimden akıllı telefonu bırakır tuşlu telefona geçerdim oyun oynamayı bırakır her dersten not çıkarırdım sadece soru odaklı giderdim sana lgs de konu anlatımı sormayacaklar ne kadar fazla soru çözer isen o kadar fazla soru tipi görürsün