muharrem4201
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 952
merhaba ben bu sene 7.sınıfa geçtim gerçekten 7.sınıf zormu
Böyle düşünürseniz zor. Hiç takmayın her sene ile aynı olarak kabul edin. Bu sayede zorlanmazsınız.merhaba ben bu sene 7.sınıfa geçtim gerçekten 7.sınıf zormu
ama zormuBöyle düşünürseniz zor. Hiç takmayın her sene ile aynı olarak kabul edin. Bu sayede zorlanmazsınız.
İnşallah hayırlısı olur sizin için hocam. Elbette konular biraz daha ağır.ama
ama zormu
Mesaj otomatik birleştirildi:
ALLAHIN izniyle ben bu seneyi atlatırım sadece zormu
Liseye kadar gayet kolay ben 10 oldum şu an çalışırsan lgs de kolay gelecek ama ben 9 un ikinci döneminde zorlanmaya başlamıştım biraz sonra okullar falan kapandı zaten iyice saldımmerhaba ben bu sene 7.sınıfa geçtim gerçekten 7.sınıf zormu
aga b üzdüYok ya aynısı bende geçtim orayı. Tam cinsel konulara giriyorduk korona yüzünden okul kapandı
yok abi ya bizim sınıf çok haylaz iyiki kapandı zatenaga b üzdü
Cinsellik mi? Üreme mi cinsellik ?Yok ya aynısı bende geçtim orayı. Tam cinsel konulara giriyorduk korona yüzünden okul kapandı
Aynen hocam bende onu demek istedimde aklıma gelmedi öyle yazdım.Cinsellik mi? Üreme mi cinsellik ?
kardeşim aman diyim 7. sınıfta kopya çekmeye kalkma ben kopya çekerek 84 ortalama yaptım 8. sınıf, LGS falan gram aklıma gelmedi. 8'in konuları meğersem 7'nin devamıymışda ben 7'yi hiç öğrenmedim LGS'ye çalışırken 7. sınıfı falanda çalıştım. Sonuç anadolu lisesindeyim hala kopya çekiyorummerhaba ben bu sene 7.sınıfa geçtim gerçekten 7.sınıf zormu
günde kaç saat ve hangi derse çalışmalıyım7.sınıf mı zor? En kolayı bence 7.
Ya reyiz 7. Sınıf zor ku demişsin lisede falan düşünemedim seni neyse hiç zor değil tek olay ne biliyor musun kendine güven ve düzenli çalışmak başka H i ç b i r ş e y yookmerhaba ben bu sene 7.sınıfa geçtim gerçekten 7.sınıf zormu