7.sınıf zormu

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
ama
Böyle düşünürseniz zor. Hiç takmayın her sene ile aynı olarak kabul edin. Bu sayede zorlanmazsınız.
ama zormu
Mesaj otomatik birleştirildi:

ALLAHIN izniyle ben bu seneyi atlatırım sadece zormu

• Beğen
Reactions: bwr

Hakantoris

Profesör
Reaksiyon puanı
1,242
Temelin iyise kolay gelir. 5-6 da hiç çalışmadıysan tabii ki zor. Ama benim orta okuldaki en yüksek puanlı karnem 7. sınıf karnesiydi.

s4mets

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Bence kolay Matematikte ve Fen de zorlanırsın sadece onun dışında kolay

muharrem4201

Profesör
Reaksiyon puanı
952
ama benim matematik çok götü gerçekten ama gerçekten kötü sonuç ne olur

asdfqwerty

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
merhaba ben bu sene 7.sınıfa geçtim gerçekten 7.sınıf zormu
Liseye kadar gayet kolay ben 10 oldum şu an çalışırsan lgs de kolay gelecek ama ben 9 un ikinci döneminde zorlanmaya başlamıştım biraz sonra okullar falan kapandı zaten iyice saldım

lordare

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,938
7. sınıf zordur. Online olmasını fırsata çevirmek için çok çalışmalısın çünkü lise sınavlarının ve lisedeki derslerin temelini 7. sınıf oluşturmakta. Zira 8'den zor olduğunu açıkça söyleyebilirim. Sana tavsiyem -üzülerek söylüyorum ki- tatilmiş gibi düşünmeyip bu sene çok çalışmalısın

EmreGndmr

Doçent
Reaksiyon puanı
686
7. Sınıf genellikle ilerideki İngilizce-Matematik-Fen(Biyoloji,Kimya,Fizik) derslerinin oturtulduğu sınıftır.Temeli 7. Sınıftan sıkı tutmazsan işin çok zorlaşır.Hatta 7. Sınıfta çalışmazsan ve temelini oturtmazsan 8. Sınıfta "Noluyor Yahu?" gibisinden şeyler söylerken bulabilirsin kendini.Bu sene sıkı çalış,aman diyim salma...

Not:Özellikle Matematiğe dikkat et hayatını karartır

Mr_Ahmet

Doçent
Reaksiyon puanı
454
8 biraz zor. Ama o da biraz. Asıl zorluk lisede. Liseye geçince ortaokulun çok kolay olduğunu düşünmüştüm. Tabi sen ortaokulda derslerine adam akıllı çalışırsan lisede çok zorlanmazsın. Çünkü dersler birbirinin üstüne koyularak işleniyor. Şu an yapamadığın konu lisede başına bela olacak. O yüzden her konuyu ( özellikle matematik ve dil bilgisi ) iyice öğrenmeye bak.

alpotter

Profesör
Reaksiyon puanı
4,115
7. Sınıf ilköğretimde en zorlandığım seviyeydi.
Sadece cinsellik kısmını anlamadım. Bizim zamanımızda yoktu bunlar aboo ?

mir4cold

Asistan
Reaksiyon puanı
57
merhaba ben bu sene 7.sınıfa geçtim gerçekten 7.sınıf zormu
kardeşim aman diyim 7. sınıfta kopya çekmeye kalkma ben kopya çekerek 84 ortalama yaptım 8. sınıf, LGS falan gram aklıma gelmedi. 8'in konuları meğersem 7'nin devamıymışda ben 7'yi hiç öğrenmedim LGS'ye çalışırken 7. sınıfı falanda çalıştım. Sonuç anadolu lisesindeyim hala kopya çekiyorum :D (ben ettim sen etme)

ahmetaltun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Bu her şey için geçerli bir şeye başlamadan gözünde büyütürsen hiç bir zaman başaramazsın rahat ol sıkıntı yok 7. sınıf çok rahat ve kolay;)